10 jautājumi komūnai

Te ir daudz hate pret Kirito un Zenitsu :joy::joy::saluting_face: Ar gaumi mums visiem viss kārtībā

1 Like

Atklāti sakot lielu daļu isekai galveno tēlu var likt vienā maisā. Garlaicīgi, pliekanāki par skolas pārvārītajiem makaroniem un visi paredzēti lai mērķa auditorija sevi iedomātos viņu vietā.

1 Like

Zenitsu needs bills savadāk autism.
Kirito is just to much 2 dimensional, viņam vajadzētu go mad after all slaughtering, and be in jail. Viņš ir killeris. Mass slepkava.

Pilnīgi biju par šito aizmirsusi. Tikt viņam cauri bija tāds slog.

1. Tava mīļākā anime opening dziesma ir…

2. Pirmā manga, ko izlasīji bija…
Man liekas, ka Lady Snowblood, atradu viņu bibliotēkā
3. Tavs ienīstākais anime/manga personāžs ir…
Gintoki <3 - mīļākais (pārlasījos). ienīstākais ir šis purns:
tumblr_be23c60f0b690a6f12f6675fb492d7e1_77452801_500

4. Populāra anime, ko neesi skatījies…
Naruto
5. Ja līdz dzīves beigām Tu varētu skatīties tikai 1 anime, tā būtu… (šis vairāk tā kā domāts ''Tev pie galvas ir pistole un obligāti ir jāizvēlas kaut kas. Skaidrs, ka neviens labprātīgi neko tādu nedarītu :D )
Gintama
6. Manga, kas Tavuprāt NOTEIKTI ir pelnījusi anime adaptāciju
hmm, galīgi neorientējos tagad mangā
7. Nepatīkamākā/pretīgākā anime aina, ko esi redzējis ir…
laikam tā negaidīti nepatīkama bija Redo a Healer
8. Anime, kas visiem patīk, bet kurā Tu nevari ‘‘iebraukt’’ ir…
Clannad, mēģināju skatīties, neaizgāja
9. Tava mīļākā memorabilia/merch lieta Tavā īpašumā, kas saistīta ar kādu anime vai mangu ir…
rilakkuma plushie, pokemonu plushies, no-face no spirited away figūriņa, visādi tādi feini nieciņi, kas ir cute ;D
10. Anime/manga personāžs, kas vizuāli atgādina Tevi.
hmm varbūt Toga Himiko

My Hero Academia Love GIF

vai arī umaru-chan:

Umaru GIF

varbūt taiga:

taiga aisaka t GIF

8 Likes

Šits jau fiziski sāpēja. Tu ar varbūt pārlasijies un ierakstīji mīļāko tēlu :sweat_smile:

1 Like

oh shit, jāāā, man likās iecienītākais, nevis ienīstākais daaamn ;DDD

1 Like

shouuu tuckuruu vnm būs ienīstākais ;DDD

Labi, ka @H_Hercogs seko līdzi kārtībai. xD

2 Likes

Labi gan. Man te viens emotional damage pēc otra :sweat_smile:

3 Likes

1. Tava mīļākā anime opening dziesma ir…

I’m just gona be biased af.
Black Lagoon / MELL - Red Fraction

Tā jau ir vairāki OP kuri ir saglabāti, lejuplādēti un klausīti, kā no Baccano!, Durarara!!, Death Parade, Noragami, utt.
Bet nu tomēr iemetīšu vēl trīs, kuri man izceļas visvairāk.

Highschool of the Dead OP

Space Dandy OP

Laigan man baigi patika pirmā Durarara!! OP, tomēr tagad jau sen vairāk prātā iespiedusies Drrr!! x2 Shou OP (2. sezonas 1. daļas op)

2. Pirmā manga, ko izlasīji bija…

Pats pirmais laikam jau bija one-shots.
Naruto mangakas veidotais:

Ja vairāku chapteru manga, tad laikam šī:
Laikam kaut kas ar sava veida bandu kariem. Tik diemžēl uz beigām ļautiņi ar kuriem nākas kauties galvenajiem tēliem ir sazīmēti gandrīz līdzīgi viņiem pašiem un nevar citreiz saprast kurš ir kurš tēls. Bet visvairāk žēl, ka viss palika uz clifhanger.

Bet tie bija virtuāli un pirātiski, bet ja pērkot un fiziski, tad šī.
Blue Exorcist mangakas one-shotu kolekcija.

3. Tavs ienīstākais anime/manga personāžs ir…

Viena konkrēta īsti nav, bet nu šie. Vismaz man liekas, ka vēl kādam citam šajā sarakstā nebūtu jābūt pagaidām.

1st and 2nd - Gundam: Iron-Blooded Orphans - just some pricks.
3rd - Ben-To - some stuck up bitch.
4th - Claymore / 5th - Future Diary / 6th - Akame ga Kill! - some traumatised and brainwashed nutjobs. Saprotu ka tā nav īsti viņu vaina ka viņas ir mentāli sagrautas ar pamatīgām traumām, but duuude, es tomēr nicinu viņu rīcības un attieksmi.

4. Populāra anime, ko neesi skatījies…

Death Note, Attack On Titan, Naruto / Bleach / One Piece , Demon Slayer, Jujustsu Kaisen, JoJo and so on.
Esmu noskatījies FMA 2003, bet ne Brotherhood.

5. Ja līdz dzīves beigām Tu varētu skatīties tikai 1 anime, tā būtu… (šis vairāk tā kā domāts ''Tev pie galvas ir pistole un obligāti ir jāizvēlas kaut kas. Skaidrs, ka neviens labprātīgi neko tādu nedarītu :D )

I’m just gona be biased again - Black Lagoon - Ik pēc viena otra gada var atkal noskatīt.

6. Manga, kas Tavuprāt NOTEIKTI ir pelnījusi anime adaptāciju

hmm, senāk jau varētu minēt vairākas, bet tagad un it īpaši ja “NOTEIKTI”, tad uz to pusi diži nekas nenāk prātā.

Gribētu teikt The Fable, bet tam jau būs kaut kad adaptācija.

Maybe Yotsuba - Bet nu tur būtu baigiem profiņiem jādarbojas, it īpaši mūzikas jomā, lai varētu to humoru pārvēst animācijā.

7. Nepatīkamākā/pretīgākā anime aina, ko esi redzējis ir…

Gribēju teikt, ka pāris īsi momenti iekš Akame ga Kill!.
Bet laikam jau tiešāk tās vairākās ainas no Elfen Lied. Kur ķermeņu daļas lido pa labi un kreisi (i don’t like gore), bet arī that puppy scene :<
Bet arī prātā ienāk to vampīru dvīņu likteņi no Black Lagoon. That was fucked up, laigan pilnīgi saprotoši kāpēc tā.

Neesmu redzējis animes, bet ja no klipiem iekš youtube and stuff, tad kaut kas no Devilman OVA sērijām un Blood-C. So much gore.

8. Anime, kas visiem patīk, bet kurā Tu nevari ‘‘iebraukt’’ ir…

Kill la Kill - Even with all that action and half naked girls i just didn’t cared and was bored.
FLCL - Beigās jau varēja saprast stāstu un motivācijas, bet visas tās dziļās domas man nebija īpaši saprotamas, un arī viss tas wacky stuff mani nepiesaistīja.
Ergo Proxy , Serial Experiments Lain , diemžēl Texhnolyze - They were boring for me. I guess i’m just too dumb for all that deep and psychological stuff. Un arī tādas palēnas animes.
Wolf’s Rain - Wolf’s Rain was fine, but kind of boring too. Bet man nepatika beigas, bet redz ka daudziem gan tās patika.
Terror in Resonance - Tauta slavina šīs animes vizuālo un audio/mūziku, bet mani tas baigi neaizķēra. Arī stāsts un tēli baigi neaizķēra.
Future Diary - šis ir dalītās domās tautai, bet tomēr ir daudz savu fanu, līdzīgi kā SAO. Laigan vizuāli/animācija, audio/mūzika, eng dub, op’s ir nice, tomēr stāsts un tēli ātri vien aiziet grīstē.

Katru reizi kad redzu šīs kādos tiktok anime listos es ieheitoju komentāros. :sweat_smile:

(Laigan jāmin ka ir viena cita anime kas patika, kas ir ar līdzīgām tēmām un arī no viena otra tā paša veidotāja kā Texhnolyze un Lain - Haibane Renmei.)

9. Tava mīļākā memorabilia/merch lieta Tavā īpašumā, kas saistīta ar kādu anime vai mangu ir…

Diemžēl nav. Ja neskaita to anime piespraudi ko Mirāža izsūtīja pāris ļautiņiem par labu foruma aktivitāti.
Bet tā jau gribējās nopirkt pāris figūriņas, bet šis un tas notika un tā arī nenopirku.

Kā piemēram šīs divas Gangsta. figūras

Vai arī kādu Black Lagoon Revijas figūru, vai arī viena otra Yotsubas figūru.
Un arī vēl kāda viena otra cita bija manā redzes lokā.

Bet ja var minē tieši pašas mangas, tad varbūt tā pirmā ko nopirku Time Killers. Tāpēc ka tā ir man pirmā manga kuru iegādājos vispārīgi un fiziskā veidā.
Bet arī tā atšķiras bišķ no citām mangām ar to, ka kamēr mangām ir tās papīra lapas, šai ir laikam tā saucamā foto-papīra lapas, tā teikt tāds materiāls ko izmanto žurnālos, bet ne tik plāns, bet nav jau arī baigi biezs.

10. Anime/manga personāžs, kas vizuāli atgādina Tevi.

I don’t know. Laikam jau neviens, ne izskatā, ne raksturā. Varētu teikt, ka varbūt kās random lūzeris no kāda animes, bet tajā pašā laikā gan jau citas viņu īpašības nav man līdzīgas.

7 Likes

Kill Me Smh GIF

I know it’s me problem and they have their own tastes. But i just cant help it :sweat:

Atcerējos vēl vienu superīgu OP no tikpat superīgas animes:

1 Like

Mmm, yes yes. Pilnā versija vairākas reizes klausīta.
Arī vairākas tās džezīgās dziesmas no paša Baccano! soundtrack.

Bet tad nu es ar ieminēšos vienu.
Pirmīt prātoju, likt vai nelikt tajā postā, neieliku, bet nu ielikšu te ;d

Texhnolyze OP

OP

Full

2 Likes

Pamanīju, ka šis no novembra jau te, bet iepatikās jautājumi un labprāt gribētu pievienoties

Man ir pat trīs… Nezināju, kuru lai izvēlās, tādēļ pielikšu uzreiz visas trīs.

Viena ir no Death Parade. Ņemot vērā, par ko bija pati anime, šis opening ir visnotaļ tāds upbeat
Death Parade – Opening Theme

Otra ir no Kaguya-sama: Love is War - man patika izpildītājs. Japānā viņu dēvē par Japan’s King Of Love Songs.
Kaguya-sama: Love is War - Opening

Un trešā ir visjaunākā - no Zom 100, ļoti jautra un dēļ krāsām vien gribējās to vienmēr noskatīties
OPENING #2 | Song of the Dead by KANA-BOON | Zom 100: Bucket List of the Dead

Tieši pirmā, par kuru sanāca izlasīt un atklāt, kas īsti ir anime/manga pasaule, bija “to-LOVE-ru”, sāku lasīt 2006.gadā un tad laikam pāris gadus gāja.

Teikšu, ka tā būs no Shield Hero, princese Malty jebšu kā viņa tika pārdēvēta - “Bitch”. Nepatika pret tēlu radās uzreiz jau no 1.epizodes un noteikti nav nekur pazudusi.

Naruto un Dragonball.

Visticamāk, ka tā būtu Gintama. Katra epizode vienmēr bija par ko citu un lika pasmieties ne pa jokam. Bet, ja kāds pasaka, ka man ir tieši 1h un 45m, tad es izvēlētos anime sacīkšu filmu - Redline. Mani tajā piesaistīja tas, ka varēji pilnībā izjust anime veidotāju mīlestību pret to - lai gan tā gandrīz lika bankrotēt Madhouse studijai, kad tika vaicāts filmas režisoram, vai viņš kaut ko nožēlo, tad viņš minēja, ka “nemūžam. Tas bija mans sapnis un es to realizēju”, un tas ir jūtams.

Manuprāt, ka es izvēlētos Goodnight Punpun (Oyasumi Punpun), kur tiek atrunāts par mentālo veselību un kā tēls aug līdz ar visu piedzīvoto. Viņa izmaiņas ir ļoti drastiski (un vizuāli) redzamas.

Nav īsti konkrēta, kas nāk prātā - varbūt kas saistībā ar Tokyo Ghoul, bet man gribētos pieminēt Attack on Titan epizode ar Levi - kad nogalināja viņa draugus (tāds kā prequel) un Levi bija pilnībā emocionāli iznīcināts. Tas, kas sekoja pēc tam, protams, bija fenomenāla animācija.

Man uzreiz nāk prātā “Future Diaries” (Mirai Nikki). To noskatījos, bet man nekādas emocijas par to nebija. Es biju vīlies un kaut kā vienkārši neaizrāva.

Yuji (Jujutsu Kaisen) figūriņa, ko brālis uzdāvināja pirms pāris gadiem Ziemassvētkos. Īpaši pirms tam nebiju tās krājis, bet iederējās kopējā dizainā un arī ar kādu mērķi tika dāvināta, tādēļ tā noteikti paliks tuvu sirdij.

Man ir paveicies ar sejas apmatojumu, ka vienmērīgi aug bārda un baķenes (sideburns), un reiz draugi paprasīja, vai negribētu pamēģināt pārģērbties kā Law no “One Piece”. Laikam lielākais šoks bija arī tad, kad man no malas pateica, ka es arī līdzinos Ralph Fiennes (Voldemort) aktierim (tikai ar degunu, un kad viņš bija savos 30)

7 Likes

100 gadus šo vārdu nebiju redzējis XD

1 Like

Haha, ticu. Kādreiz bija visnotaļ populāra, bet tagad vairs nav tas pats (un pārlieku par daudz fan-service). Ir redzēts?

Es mēģināju iesākt…kaut kā neaizgāja. Tagad noteikti esmu izaudzis no tāda tipa animēm

1 Like

Saprotams - kad es sāku tādu lasīt un skatīties, bija pašam kādi 12-13 gadi - un tā bija vienīgā ko īsti varēju atrast tajā laikā. Likās interesanta ideja (ar citplanētiešiem) - un ļāva iepazīt to “tipisko anime skolas” trupu, bet tagad - m’eh.