Uh, tu jau tāda vecumā uzsāki anime skatīties, oh boy XD.
Es kkur 8tajā klasē tik sāku skatītie.
1. Tava mīļākā anime opening dziesma ir…
Ir daudzas, kas uzreiz ienāk galvā, piemēram:
- Flow - Colors (Code Geass),
- Mayu Maeshima - Long Shot (Re:Zero S2P2),
- Ziyoou-vachi - Kaen (Dororo)
Bet, ja jāizvēlas viens tad tas noteikti, ka būs Sid - Rain (FMA:Brotherhod). Jo tas man vienmēr likās, ka perfekti iekapsulē tās emocijas, kuras ir tajā daļā, kad šis OP parādās.
2. Pirmā manga, ko izlasīji bija…
Tehniski tā gan nav Manga, bet pirmais tāda veida darbs ir The Breaker. Bet ja tieši manga, tad laikam, ka Gantz būs pirmā.
3. Tavs ienīstākais anime/manga personāžs ir…
Armins not AoT. Drausmīgi nepatika cik pārgudrs bez loģiska izskaidrojuma viņš tika uzrasktīts un biju ļoti sad, kad he did not actually die vienā no pirmajām sezonām.
4. Populāra anime, ko neesi skatījies…
Naruto, Bleach, One piece vai desmitiem citu Shounen tipa anime - necieši, ka tajās ir pārāk daudz vieni un tie paši tropes vai character “archetypes”
5. Ja līdz dzīves beigām Tu varētu skatīties tikai 1 anime, tā būtu…
Evangelion - citas pareizas atbildes šeit nemaz nav
6. Manga, kas Tavuprāt NOTEIKTI ir pelnījusi anime adaptāciju
Mangas ļoti maz esmu lasījis, un lielākā daļa kuras lasīju sāku, jo nevarēju sagaidīt, kad anime tiks līdz tālākam punktam. Bet nu atbildēšu ar to pašu ko iepriekš, not a manga, bet The Breaker būtu pelnīti.
7. Nepatīkamākā/pretīgākā anime aina, ko esi redzējis ir…
Agri savā Anime ceļojumā sastapos ar gore žanru, kā iepriekš minēto Gantz vai Corpse party tapēc īsti nav tādas.
8. Anime, kas visiem patīk, bet kurā Tu nevari ‘‘iebraukt’’ ir…
Laikam, ka tieši no tām kuras esmu mēģinājis actually sākt ir: Kimetsu no Yaiba. Atmetu kad parādījās character ar cūku uz galvas, un tad arī sapratu cik milzīgs hatred man ir pret almost all Shounen. + to blondo čali un visus kas katrā shounenā atbilst tam pašam trope varētu mierīgi likt kā most hated character
9. Tava mīļākā memorabilia/merch lieta Tavā īpašumā, kas saistīta ar kādu anime vai mangu ir…
Vienīgais anime related merch manā īpašumā ir pāris Yugio decki
10. Anime/manga personāžs, kas vizuāli atgādina Tevi.
Nekad neesmu sevi salīdzinājis ar nevienu tādeļ, ja kaut kur parādīsies mana seja, tad varēs citi spriest
Yup, yup Dominēja agrāk Pokemoni, protams - un kaut kā neviļus visu laiku biju domājis, ka tās bija Amerikāņu multenes, bet oh boy, cik smagi kļūdījos. Aizsāku 12-13 gados un 16 gadus vēlāk, intereses un žanri ir ļoti noslīpēti. Pat teiktu, ka nu jau esmu izvēlīgs, ko skatos (vai lasu - un tas pats attiecās arī uz grāmatām, bet nu sākusies Terry Pratchett fāze). 8.klase - tie ir kādi 13-14 gadi?
Manuprāt jā? Es pats baigi neatceros cik vecs es biju kad sāku skatīties, tikai kurā klasē biju. Jo devītajā biju hardcore vībs.
Noice noice, that’s the good shit. Fiziski vai elektroniski lasi?
- Kaud kids yuri starp asins māsām, neatceros, es biju mazs un cerēju, ka viņiem būs kaut kas nopietns xd
- Reg no Made in the Abyss. Es jūtos viņam ļoti tuvu.
- A Silent Voice (pirmais myanimelist topā, kas vispār nav skatija)
- Ghost in the Shell. Acīmredzot tad es skatītos anime nevis tāpēc, lai to skatītos, bet lai atcerētos, kas tas ir, un Ghost ir viss, par ko es mīlu anime.
- Jojo part 7 XD
- Domaju, ka nebija ainu, kas man ļoti nepatiktu. Tikai tās, kas šķita garlaicīgas / bezjēdzīgas. Vardarbīgākā aina, iespējams, bija Šindži break-down Evangelionā, bet visvairāk cringe-worthy bija zobu tīrīšana bakemonogatari.
- The Rising of the Shield Hero un Chainsaw man. Tie nav super slikti, bet imho tie ir ļoti ļoti ĻOTI pārvērtēta.
- T-krekls ar pentagrammu un brāļu siluetiem no Fullmetal alchemist. Kādreiz man vēl bija forša soma ar Spike no Cowboy Bebop, bet atdevu to draugam.
- Es ļoti bieži slouch (nezinu, kā tas bus pa latviski), ar garām bārkstīm un maisiņiem zem acīm, tāpēc tas droši vien ir L no Death Note. Izņemot to, ka es krāsoju matus, un tagad es neizskatos līdzīgi nevienam characteram, ko es pazīstu xd
Vai klasē bija arī citi, kuri tam sekoja? Jo man pašam pirmie cilvēki, kuriem vispār interesēja anime, parādījās tikai universitātes laikā.
Noteikti, ka fiziski. Man patīk bieži grāmatas iepakot somā, kamēr kaut kur dodos un lasīt pa ceļam. Elektroniski arī cenšos, bet esmu pamanījis, ka lasot elektroniski, sanāk iemigt
Tikai viens, tas kurš mani uz anime adatas uzsēdināja, to laiku labākais draugs. Praktiski vairs nekontaktējamies, jo radikāli atšķirīgus dzīves ceļus izvēlējāmies
Videnē bija pāris…bet man bija vientuļā vilka fāze līdz ar to es pat nemēģināju komunicēt ar viņiem
Universitātē…anime fanu ir gana daudz
mest kūkumu
kādā krāsā esi patreiz nokrāsojis un/vai kas ir visneparastākā krāsa kurā ir bijuši?
Pašlaik man ir melni mati ar baltām bārkstīm. Kaut kads mix no Death The Kid un Todoroki Shoto. Iepriekš bija krāsots tajās pašās krāsās, bet nedaudz savādāk)
1. Tava mīļākā anime opening dziesma ir…
Mainās diezgan bieži. Labu laiku gan mans telefona zvana signāls ir Trigun OP un tas joprojām nav apnicis, tādēļ teikšu, ka tas :D
2. Pirmā manga, ko izlasīji bija…
Vai, tas bija traki sen. Šo tiešām nemācēšu atbildēt, jo pat mans mirušais MAL nespēj to atsaukt atmiņā. Lai būtu ko atbildēt, pirmā anime, ko apzināti skatījos bija Ouran Highschool Host Club part 1/3 english/espanol subtitles
3. Tavs ienīstākais anime/manga personāžs ir…
Ne gluži personāžs, bet trope. Tie perversie ‘comedic relief’ tēli. Laika gaitā cieņa pret lētu fanservice ir ļoti kritusies, tādēļ neciešu tēlus, kuri tērē manu laiku ar savu screentime. Es savu limitēto dzīves laiku izniekoju skatoties anime, jā, bet pat pašās pašcieņas padibenēs man ir standarti. (legālu iemeslu dēļ, jox)
4. Populāra anime, ko neesi skatījies…
Jujutsu Kaisen laikam no visjaunākajām (bet es iesāku pirmās kādas 5? sērijas un tad nepabeidzu, tāpēc varbūt neskaitās. No MAL top 50 ierindotajām animēm noskatītas ir tikai 5.
5. Ja līdz dzīves beigām Tu varētu skatīties tikai 1 anime, tā būtu…
J(oJo)ūs mani nedabūsiet dzīvu!
6. Manga, kas Tavuprāt NOTEIKTI ir pelnījusi anime adaptāciju
Neskaitās, bet es skatītos ORV anime :3 Un tā drīz būs produkcijā tāpēc :3 :3 :3 :3 :3
7. Nepatīkamākā/pretīgākā anime aina, ko esi redzējis ir…
Hmmm… grūti pateikt. Gore ziņā animācija nespēj mani aizkustināt jo smadzenē tas netranslējas kā kaut kas īsts, bet nemīlu acu traumas.
8. Anime, kas visiem patīk, bet kurā Tu nevari ‘‘iebraukt’’ ir…
Lielās epikas, t.i. Bleach, One Piece, Naruto utt. Nav tā, ka par garu, bet nevaru sadūšoties apsēsties un sākt skatīties jo priekšā vesela jūra ar sērijām.
9. Tava mīļākā memorabilia/merch lieta Tavā īpašumā, kas saistīta ar kādu anime vai mangu ir…
Tkrekls ar ļoti edgy Itachi zīmējumu. Tas gan kaut kur ir pazudis, tādēļ joprojām sēroju par Itachi trūkumu manā dzīvē :[
10. Anime/manga personāžs, kas vizuāli atgādina Tevi.
es nezinu kas viņš ir, bet + brilles
kaut gan šobrīd mati ir nokrāsoti ļoti specifiski par godu kādam videospēles tēlam :^)
Supporting tēls un labākais mc čoms no listles tanaka kun
nepareizi. tas esmu es
:/