Kā tev ar gliemežiem dārzā?
Par laimi, no šā bieda esmu daudz izvairījies. Bija viens spānis ielīdīs manā siltumnīcā - bet tā neesmu manījis. Kāposti turās
tu viņus aplasi dārzā, bieži pļauj zāli vai kā citādi sanāk ka šamējie pie tevis netiek?
jo btw pat ziņās par šamējiem raksta, ka they out of comtrol
Nu pagaidām katru nedēļas nogali pļaujam zāli. Es pagaidām nezinu, kā cilvēki tos aplasa. Ķip alū un tad tos met tur?
Tas ir nehumāns veids. Humānāk izmantot limnicīdus. Depo var nopirkt tādas granulas kuras var izbērt pa dārzu
Alus vēl tā, man kolēģe lowkey Spānijas kailgliemežus spīdzina ar visādiem sāls maisījumiem, grib atrast labāko cost/performance vielu
tie ir tie veikala tipa garie gurķi?
je. īsie ar mums ir
man jau bija līdzīga doma
kādi pāni, ko garšīgu no viņiem taisīsi?
Šamējie ir sarkani, bet vēl ir cieti. Būs jāsāk domāt Kādu persika tarti varētu. Kādam ir varbūt rekomendācijas ar persikiem?
klasiski būtu konservēt gabaliņus, savārīt džemā, izžāvēt krāsnī. moš var kādu persiku mērci vai sorbertu uzbliezt
Kompotā ar āboliem ir baigi forši
Vo persiku zapti varētu Kaltēt ar varētu - man pat dehidrators ir, bet nu vellos, tas aparāts parasti savas 10 stundas prasa lai ko uztaisītu
nav jau it kā nekas īpašs, bet ir tāds proud moments, ka ar @akitsu sastādījām zemenes, un so far izskatās labi ieaugušas

pirmo reizi stādījām, sanāca arī nedaudz pa tumsu to darīt, bet so far - all good
pavasarī moš i būs kāda pašu izaudzēta zemenīte

Varu vēl pievienot to ka tās tiek automātiski aplaistītas atkarībā no augsnes mitruma.