Viņi izaug - man ar bijuši tādi paši. Bet tas parasti pārlec no lapas uz lapu (pat ja ir jaunas lapiņas ar). Bet man tas parasti notiek, kad gurķis jau ir izaudzis savus 2 metrus garumā.
No kurienes sēklas dabūjāt?
Viņi izaug - man ar bijuši tādi paši. Bet tas parasti pārlec no lapas uz lapu (pat ja ir jaunas lapiņas ar). Bet man tas parasti notiek, kad gurķis jau ir izaudzis savus 2 metrus garumā.
No kurienes sēklas dabūjāt?
depo pirkām, tur daudz dažādu šķirņu bija
Jūs pirkāt jau sēklas vai pašus stādiņus?
Jāsaka, ka īsti Depo nav ieteicams - labāk ir no sēklu tirgotājiem. Ja nemaldos, kaut kad vajadzētu būt sēklu tirdziņam.
sēklas, bet zini, moš no granulām iemetās, par cik izrādās viņas vajadzēja dezinficēt bet to mēs neizdarījām. also ir tāds līdzeklis NeemAzal - to tad dabūsim
Kāds nezin kā saglabāt avokado kociņa sprout ziemā? Jo vasarā viņš aug bet pa ziemu nonīkst :c mēģināju likt burku virsū ķipa kā siltumnīcu un aptīt spraugas ar šalli lai siltāk bet anyway :c
Avokado ir nenormāli prasīgs kociņš. Viens no kokiem, kam vajag ļooti daudz ūdeni + ļoti siltam (bez caurvēja). Un diemžēl ziemeļu Eiropas iespaidā uzreiz nomirs, kaut nedaudz auksts būs. Un noteikti jāapskatās, kādu augsni viņam vajag un, vai sakņu sistēma ir plaša (jo tādā gadījumā vajag dziļos podos).
Piemēram, audzēju vīģes (vasarā siltumnīcā, bet ziemā stiepju augšā pie sevis). Viņas vēl nestādu zemē pirmos 3 gadus. Vīģēm vajag plašus podus + tā lai zemei un saknēm piekļūtu skābeklis. Ir speciāli “linu” podi, kuri ir taisīti no auduma - vīģes aug tur. Ļoti kuplas un labas.
Bet šis noteikti jāpameklē interneta dzīlēs vairāk - avokado neesmu audzējis, tik lasījis par to un esmu arī reiz apkopis vienam fermerim Jaunzēlandē.
Šāds izskatās tas podiņš (līdzīgi)
Varbūt avokado ir līdzīgi ar to?
Plus, ja tomēr veic pārstādīšanu, svarīgi atcerēties zemi kādu dienu paturēt istabas temperatūrā. Ja ieliksi augu (īpaši tik jutīgu) aukstā zemē, tad viņiem iestāsies šoks.
Paldies liels par info
Loģiski, ka bišu daudz, kur tad vēl tu tādus ziedus atradīsi?
Tas tagad tāds jaunais marketings? :D Viss kas zied = sakura.
Tieši tā Ar šo bij domājis meme “We got sakura at home”
Vispār, paklausījos pāris no vecajiem podkāstiem, un cik saprotu, @Jua - Tu nodarbojies ar biškopību? Vai joprojām to vēl dari?
Ja tā, vai eksperimentējiet ar ziediem, kur izlikāt bites? Vai ir bijis kāds augļukoku medus?
Bites vēl ir dzīvas :D
Bites mums stāv ābeļdārzā pagrieztas uz pļavas pusi.
Medus ir atkarīgs no tā kas aug uz to momentu, neko speciāli masveidā nesējam. Vienu gadu kaimiņš rapsi iesēja tad bija rapša medus, citu gadu bija griķu medus. Bet arī mēs medu novācam kādas 4-5 reizes sezonā, un katru medu nejaucam kopā un tad skatās kas uz to laiku ziedēja. Piemēram, pirmais medus var būt pieneņu un liepu ziedu kemēr pēdējais medus var būt asinszāļu vai lapu izsvīduma medus. Bet viss atkarīgs no vasaras un kur tās bites izdomā lidod. Mums ir pļavas, meži un purvs.
Liela iespēja, bet visi medi mums ir jaukti ar kaut ko citu, jo mēs nediktējam kur tās bites ies. Tagad zied plūmes un bites riktīgi viņās sēž.
Kas tas tāds par brīnumu?
Tas ir vairāk uz rudens pusi, kad ir ļoti karsti bet ziedu vairs īsti nav. Koku lapas sāk “svīt” un tad bites lasa šo svīdumu, tas krāso medu zaļganā krāsā.
Principā šajā video var redzēt kā tās koku lapas izskatās.
Viens no pirmajiem mammas video kuru taisīja powerpointā :D
Izklausās baigi feini, škrobe tikai par garšu, un to, ka slaidi bremzēja; par krāsu vispār neparādījās.
Tā labi resni!
Vai varētu foto ar visu pilno iekārtojumu? Vēlos redzēt kā esat sataisījuši.
Man 3.sēņu raža