Nākamais weebs kas vēlās pievienoties komūnai…
Nēsmu eksperts forumu lietošanā, sori.
Taaaa… par mani…
Rihards, uzskatu sevi par “closet weeb”
Animi sāku skatīties jau labu laiku atpakaļ, pirmais ko biju ieraudzījis, kas skaitītos actually anime (cartoonnetwork neskaitu!) bija Naruto, Chuunin exam arc.
Bet tā gan nebija anime kas aizrāva. Kkad, kādu gadu or so vēlāk, draugs iedeva DVD disku kur bija visas sērijas no Gurren Lagann, ūūūūūnnn tas tik bija kkas… Mēģinot tagad savilkt visu šito kopā, sanāk ka sāku nopietnāk stkaīties ap 2007 gadu
Neviens tanī laikā draugu lokā neskatījās neko tādu, skolā arī nevienu nezināju, un tā arī vien sanāca ka to hobiju visu laiku turēju pie sevis…
Aizvien īsti par to nerunāju, bet tuvākie draugi zin ka patīk…
Tagad jau anime ir mainstream un cilvēku kas to skatās ir daudz, bet nav neviens ar ko varētu piem aiziet kkadiem Cons vai līdzīgiem pasākumiem… solo nav tik fun :<
Protams, viss investētais laiks animē un spēlēs (Tik pat daudz kā animi, spēlēju WoW no BC sākuma) social skills ir… lacking…
Bet nu, ceru kādā stūrītī ielīst un kkur iefiltrēties
Ārpus mana man cave… dzīvoju Rīgā, strādāju, un kad vajag apčamdīt zāli patīk disku golfu uzspelēt.
Sveicināts latviešu anime (un citu 101 interešu) klubiņā! Arī Rihards - yoroshiku!
Es ticu, ka šādi bija daudziem (tajā laikā). Tagad jau anime un viss ar ko tā saistās, ir atrodama visur, kur met aci - Actimel, rotaļlietas, plakāti, viss ko vēlies.
Tad nu laipni lūgts! Droši piedalies ar citās tēmās ar savu viedokli - un, mums arī plānojas nākotnes pasākumi, kā arī, sadarbojamies pa reizēm arī ar citām komūnām - tikko ieliku arī tēmu par Tabletop Roleplaying Games - ja vēlies pievienoties tādos pasākumos, droši. Neviens nespiedīs runāt (bet jautājumus noteikti prasīs tāpat, esam visnotaļ runātīgi).
Noteikti prasīs arī citi, bet kā atradi AnimeForumu? Un, ja neesi vēl ieraudzījis, vai ir kādas tēmas, ko vēlētos vēl ieraudzīt vairāk šeit?
Yoshihihi!
Nevaru iztēloties neko tipiskāku tam laikam par Gurran Lagann, tad noteikti nezinātāji mestu šķībus skatienus. Par kāda žanra konusieri sevi uzskati?
Niiiice
Lielākā daļa tika savākti “prime” laikā kad varēju bastot skolu un nonstop skatīties…
Bija laiki kad neskatījos, un tagad jaunās kura nāk ārā visp dizgan maz skatos, nevaru vairs neko aizraujošu atrast…
Fire force 3s tagad gribu noskatīties.
Abus jau noskatījos (Pat izlasīju webtooon pirms animes, #flex)
Frieren tiešām ir viena no jaunākajām kura liekas mega laba… Kādu laiku atpakaļ biju arī izlasījis mangu līdz current chapt. vaidzētu atkal izlasīt
S2 when!?!?!?