Es tālāk par pirmo sezonu nevarēju. Like tur ir tāds potenciāls, pseido kristietiski liesmas kontrolējoši super ugunsdzēsēji un bam, tiklīdz tu esi dziļi iekšā sižetā Nabaga Tamaki atkal ir pusplika
Esi laipni aicināts mūsu weeb`gajos ūdeņos!
Sāku tā pat, taču riktīgi iedegos uz brīdi par Naruto. Izrāvu no kaut kurienes vēl epizodes, skatījos līdz palika slikta dūša un tā arī vairs nekad neesmu tam pieskāries. :D
Kur spēlē?
Negaidīts pavērsies no lielā H hercoga. ;D
Jāā tas var būt biki turn offs, bet fan service… kinda expected? Nez es parāk lielu uzmanību tam nepievērsu, bet tie fight scenes, likās tik fakin labi, gribētos salīdzināt ar Demon slayer, bēēēt pieņemu ka mana atmiņa biki man melo.
Demon Slayer ir best animation xD
oh! iemācijos quote
Visur apkārt braukājot ar mašīnu vieta nav problēma, jasameklē tikai laiku.
fav laukums ir Kurzemes rezidence.
My man! Es arī izlasīju webtoonu kādu gadu pirms animes, un animi vispār neesmu skatījies, because why?
Es gribēju redzēt kāda būs animācija, cik daudz pieturēsies pie Webtoon. Sākumu arī biju biki piemirsis, bet man patika, nebija tie feels kas bija lasot webtoon for the 1st time, bet bij ok.
O, es ar wow no bc laika spēlēju, bet jau tuvāk lich king iznākšanai :D
Oh, vēl vari noturēt intresi? es atgriežos katru reizi kad ir new content, šobrīd vēl spēlēju, bet jūtu ka būs jāņem pauzi drīzumā.
Es biju uz kādiem 10 gadiem beigusi, jo kompis nevilka, pagājšgad vai aizpagājšgad biju pirkusi ar mēneša abonementu, paspēlēju, man patīk, bet nu tagad ir par daudz spēļu, ko gribu spēlēt, pašlaik vairāk uz Genshin Impact, Infinity Nikki, Dark pictures antology uzsēdos
Heyoo