Weebs Touching Grass: Grand-ish Voyage

Nu, lai nu kurš un kad patrāpās Valmierā, dodiet ziņu, sakkordinēšu pievienošanos gājienam, vai vismaz uz pieveinošanos gaļas cepšanai.

Pēc rupja aprēķina Brenguļos būsim pie 16.00 uz kurieni var no Valmieras tikt ar šo:

3 Likes

4 Likes

Pārgājiens piebeigts, tagad sākas gaļas cepšana

5 Likes

Esmu veiksmīgi nonācis mājiņās. Lai gan kājas ir vnk beigtas no piepešās slodzes, tik ļoti ka rīt attālināto paņēmu lai biki atietu, pasākums bija tiešām foršs. Liels paldies par kompāniju @Kristianux un @xHorrorGirlx

1 Like

Ir 3.50 rītā un es arī beidzot mājā. Pirmos 60km no Rīgas bija varena migla ar redzamību 20-60m, vispār traka diena, bef par to kad būšu izgulējies.

1 Like

Vādu sakot bija vaigs pasākums, īpaši tāpēc ka pat netiekot līdz autoostai iegrimu slapjā mālā līdz potītēm. Pašam liels prieks par gājiena gaitu un prognožu piepildīšanos ar visiem starpgadījumiem kā skaļo pelēko mākoni kurš pusi ceļa sastādija kompāniju pamalē, bet mūs neaiztika.
Pirmais ko ieraudzījām bija liels bars ar stārķiem kas nolaidās pļavā

Aptuveni pēc stundas iešanas sasniedzām labirintus no kuriem jau īpaši eksponāti ir redzami

Pēc tiem nepilnā pusotrā stundā sasniedzām Brenguļus kur viegli ieturējāmies Alus Sētā un es tik izmisīgi centos sabildēt spāres rezsevuāra krastā ka saplēsu bikses

Tālāk mēs metāmies Abulam gar malu un “forumizējām” tā krastu

Atlikušais ceļš padevās nosacīti raiti ja neskaita faktu, ka iepriešējās dienas
Negaiss bija padarījis mazās upītes nešķērsojamas un nācās iet tām apkārt.

Pēdīgi sasnieguši Valmieru atlaidām smagās kājas kaimiņu lapenītē un sākām lēni cept gaļu ar ko kvantitatīvi biju pārcenties. Dzērām zaļu saldējuma kokteiki

Kad nopratām ar malciņu ir par maz uz 13 minūtēm biju izbraucis pēc oglēm, ceļā redzēju saulrietu, maximā skanēja padomju himmna, un atgriežoties redzēju pie mājas policijas ekipāžu un noskaidroju ka man prom esot blakus ballītē ir bijis varens trādi-rīdi-ra-lā-lā.

Pusnakī vācāmies nost un aizšoferēju visus mājās.
Un atpakaļceļā kā minēju: migla

Tiešām varena diena.

6 Likes

Sounds like you had a blast!

huh

3 Likes

Un vērot kā situācija attīstās bij interesanti. Neiešu pārāk detaļās, bet vienu brīd visa māja un kaudze citu iesaistīto bija pagalmā kārtoja attiecības. Mēs no lapenes visu tīri labi dzirdējām

2 Likes

Kaimiņi uzdāvināja bezmaksas izklaidi, cik jauki :D

3 Likes

Skaistas spāres :kawaii_potato:. Izskatās ka tās divas kaut ko tādu interesantu dara :thinking:.
Žēl ka nesanāca pievienoties, izskatās ka ļoti foršs gājiens, bet man parādījās neparedzēts gadījums :pensive:.

3 Likes

Oh no, cerams tas gadījums nav kāda trauma vai kas tamlīdzīgs jusējā pārgājienā

Un tu nekļūdies

1 Like

Nē, lielā mērā iztikām bez traumām :grin:. Mūs pārgājienā tikai sakoda šausmīgi daudz odi. Odi bija visur :mosquito: :mosquito: :mosquito:, mākoņi ar odiem.
Vajadzēja aizbraukt vakarā uz citu Latvijas galu un izdarīt vienu lietu, kas aizņēma daudz laiku

2 Likes

Tas labi ka beidzās tikai ar odu kodumiem. Bispar, man dīvainā kārtā kada maz odu. Visi Kristiānam gāja virsū

1 Like

Viņam laikam saldākas asinis.

1 Like

man kājas no augšas līdz lejai ir sakostas :skull:

4 Likes