Weebs Touching Grass: Grand-ish Voyage

tu drošvien domā svētdienas rītu vai sestdienas vakaru, ne?

Faktiski kā sanāk, un var kombinēt pa daļām.
Sestdien pēc septiņiem esmu ar mieru gan izstaigāt klintis un/vai uzņemt uz nakšņošanu teltīs vai līdz 2 vietām iekštelpās.

Svētdienas plānojums diži nav mainījies pēc sastāva izņemot faktu ka kur būtu nakšņojuši ieradīsiemies ar autobusu

1 Like

Eyy’yall, prātoju likt marinēties gaļu, domāju 2gk vista un 2 cūka. Mums jau pietiks?

Es domāju ka jā

@xHorrorGirlx un @H_Hercogs brauks Svētdien no rīta saprotu?
@haachikooo un @akitsu , pieņemu ka jūs abi tā pat un nevienu vakarā nerēķinos?

Jap…tik jāsaprot ap cikiem tad īsti

Amm…es tagad neko nesaprotu vairs
Es sapratu ka rīt vakarā pie tevis, cepam gaļu, tad guļam un tad svētdien pārgājiens

Tagad gan mani izsiti no domas.

Piefiksēju kā “ok” par svētdienu, tad jau varam arī tā, ka pēc darba izmetu loku, vienīgais cept gan jau gribētos pilnā kompānijā pēc pārgājiena.

Attiecībā par sākšanas laiku:
Sabiedriskajam ir visai neadekvāti laiki, bet mēģināšu ieķert kādu palīgu kas aizvedīs, par tā progresu vēl ziņošu. Savādāk default variants ir 11.20 no Valmieras ar papildus 5km ceļa (atstāšu mašīnu arī krietni tuvāk beigām lai kompensētu to)

Nē, nē, manis dēļ nevajag plānus mainīt. Pats kko sapisos iekšēji XD. Ja svētdiena tad svētdiena

Man nesāpēs lociņš, vēl pa dienu sadomāsim.

mēs ar @akitsu te pa ekstrēmo - lietus laikā ejam pārgājienā tur kur Limbaži - Tūja - Kurmrags, basically kaut kur te apkārt, ar teltīm - wish us luck! :raised_hands:

2 Likes

ohh dammn you crazy

2 Likes

Tieši to pašu gribēju teikt XD

1 Like

krusu arī dabūjāt?

huhu

5 Likes

4 Likes

Atrodāt to akmeni kurš ir no vidus uz āru saplaisājis, izskatās tik forši!

1 Like

šito?

3 Likes

Nē, tur ir viens akmens, kas izskatās tā, it kā šamējam pa vidu būtu iebliezts ar veseri.

jes, jes tas pats! tas par ko @jurchiks runā