Video ko pašlaik skaties

When job requires 20 year experience…

1 Like

Oh dayum, bucket list for sure!!!
Also, lol’d at the location:
image
Pie pašas robežas :smiley:

1 Like

@H_Hercogs

Kaut kas no Tavas līnijas - nezinu, vai zini par šo meiteni, bet arī no dažādām lietām izgatavo visādus interesantus objektus:

Kādu tik huiņu neizdomā…

Vai es zinu…es nerdforge sekoju kopš šiem bija tikai pāris video. Love them

Martina vsp ir radošais zvērs. Glezno, iesien grāmatas, taisa visādus šādus projektus, pat kospleju ir uzbliezusi. Pāris indie filmām propus arī taisījusi

2 Likes

Ja nu kādam interesē, cik liela ir iespēja izdzīvot, kad satiecies ar konkrētu lāča sugu:

Lai gan, kā jau autors min - ja redzi balto lāci, tad vari skaitīt pātarus. Man sanāca redzēt grizliju, kad biju Kanādā (protams, ne uz takas, bet tādā kā rezervātā). Kad pienāca kādus 3 metru attālumā un ieraudzīji, cik viegli ar ķepām atplēsa baļķi uz pusēm, palika neomulīgi.

4 Likes

Love dis guy, sekoju kopš viņš saucās hood zoology un visi video bij vertikāli

2 Likes

2 posts were merged into an existing topic: Ko Tu šodien darīji?

1 Like

Viens no feinākajiem un savdabīgākqjiem travel vlogiem par latviju ko esmu redzējis, kurš fokusējas tieši uz sajūtām- rīgas smaržu, garšu, skaņu un atmosfēru. Un iepazīst pilsētu ārpus vecrīgas. Like čalis pat uz kalnciemu kvartālu bij

1 Like

Atceros, kad Hot Ones bija ieguvuši tādu kā mazu slavu un cilvēki prasīja, lai beidzot dabū Gordon Ramsay šovā. Tiklīdz tas notika, slūžas vienkārši pavērās un kļuva nenormāli populārs.

Vadītājs arī uzdod tiešām labus un interesantus jautājumus - tikai, žēl, ka dalībnieki vairs nespēj tik labi atbildēt uz beigām, tikai dēļ tā, ka mute svilst :sweat_smile:

1 Like

10/10 video!
feelsgoodman~1
Sagribējās aiziet uz Melngalvju namu, neesmu tur nekad bijis, izskatās baigi feini.

Rekomendācijās bija vēl pāris feini ekvivalenti video ar citām perspektīvām un elementiem, ne mazāk interesanti:

Otrajam video seko vēl divi kur viņi pabija Cēsīs un kā viņi svinēja Līgo

1 Like

Vienu no tiem es tagad skatīšos.

Update: ok, Cēsu pils arī bucketlistā, tur arī nekad neesmu bijis, cik atceros. Kas ir smieklīgi, jo Cēsīs esmu bijis vairākas reizes.

1 Like

https://twitter.com/i/status/1801501261063405848

1 Like
1 Like

Welp, I can already tell from the title that it was a bad idea, so… Not worth watching the video.

Well, he was laughing a lot, praising most of it, giving 5 stars a lot, had a fun game session with a Romanian chick who lives in Latvia, etc :man_shrugging: misleading clickbait title, i guess.

1 Like