es regulāri šķirstu FB marketplace un gurpas. Ir redzētas kartes tik vecas kā gt430 un AMD 9000 sērija.
Oh, fuck, right, sociālie tīkli. Pilnīgi izkrita no galvas. Super, paldies, gan jau tad kaut ko izdosies pārdot.
Tak nejau no aļika?
Es tavā vietā nekādu vērā ņemamu naudu tur necerētu izcelt.
Man pašam mājās ir 4 kompji, divi no tiem mani iepriekšējie, viens jau diezgan vecs - i5-3450/GTX660, otrs normāls - 2700X/RTX2070. Bija doma to veco vienam draugam atdot, bet tad uzradās problēmas ar to, kuras krietni vēlāk tikai atrisināju jo vnk cba, un tagad hz, laikam atdošu Retro Multiplayer.
Intereses pēc uzreiz iesitu aļikā. WTF. Kas. tās. par. cenām!? Un vēl nekaunās rakstīt, ka tās ir “ar atlaidi”.
Mana izvēlētā karte, ja nu kādu moka ziņkārība: https://www.msi.com/Graphics-Card/GeForce-RTX-4070-Ti-SUPER-16G-VENTUS-3X-OC
Nuuuu, es ss-ā biju redzējis sludinājumu, kurā kaut ko pērk…pēc svara
Tā kā latiņa ir visai zema.
Es biju domājis atdot kādam bērnukam. Bet nezinu kā mūsdienu bērni skatīsies uz ko tādu, jo paspēlēt gan jau arī gribēs, un jaunākās spēles uz ultrām vecais nevelk. Pie high jau jūtams fps drop-s, jo īpaši ja patīk visādas extras setting-os likt. Vēl nevis pateiksies, bet gan nosodīs.
Kurā no visiem?
Feisītī tev pa pareizo cenu aizies komponentes 24 stundu laikā. :D Galvenais tik jāpievienojas visām datoru grupām un jānopublicē arī tur tas sludinājums. Protams, arī jāsaprot tirgus cena.
Kas tev tur ir? Varbūt te kāds ir gatavs ņemt. @DiviViens tikko viens no kompjiem devās pie dieviem.
Knifs ir atrast pietiekami nabadzīgu bērnu kuram savādāk nespīdētu nekāds :^)
Btw ja tu viņus tomēr izdomā ķidāt pa daļām, es paņemtu kādu barošanas bloku, ja ir vismaz 550W
Man toč bērnībā nekas nespīdēja. xD Visus savus datorus esmu pircis eksluzīvi pa savu naudu.
Man laikam veicās, mans pats pirmais bija krusttēva vecais ofisa dators ar 40GB cieto, kurš ar lielām mokām bet pavilka GTA Vice City
No tā, kuru man google caur salīdzini.lv izmeta. No veikala “copy+paste”. Es nekad nebiju no tādiem neko pircis, bet nu… cena pārāk laba priekš MSI.
Oooof. Es tā nepateikšu. Jāmeklē, kas iekšās. Šodien pirmo reizi te padomāju uzprasīt vai var kaut kur pārdot. Jo tā tiešām stāv vienkārši skapī.
Tāda doma arī bija! Jo pats tā biju ps1 dabūjis. Un joprojām perfekti atceros, kurš atdeva.
Nesenas atsauces ir balticguru.eu atsauksmes un apraksts Salidzini.lv lapā. Vērtējums 4.0 no 5 SIA it kā vietējais.
Tur tie veikali šķietami vairāk krāpj valsti nekā pircējus. Pēdējo reizi salidzini.lv manīju atklātu krāpnieku veikalu lielajā kripto bumā, bet tur ātri vien tika samestas briesmīgas atsauces.
Ja man būtu jāmin, preci tev atvedīs, taču pēc pus gada tas SIA var vairs neeksistēt un tev nebūs pie kā prasīt Latvijā garantijas remontu.
Tas veikals neizskatās no pašiem šaubīgākajiem. Atsauksmes puslīdz normālas un liekas ka naudu vismaz atgriež. Es way back when savu karti pirku arī noriskēju un dabūju par ~100 eiro lētāk no dataleks.lv kurš gan izrādās pašlaik jau ir nobeidzies.
Hm, pazīstams nosaukums. Liekas es no tā daudz esmu pircis. :D Es parasti pirku no lētākā kantora kas piedāvā apmaksu saņemšanas brīdī.
Bieži vien, ja palasa to mazo interneta veikalu atsauces, cilvēki sūdzas ne par ko. Daudzi met briesmīgas atsauces, jo prece neizrādījās pieejama vai piegādes termiņš nebija precīzi tāds kā solīts.
Intereses pēc esmu gatavs uzklausīt. :D Kādu laiku atpakaļ man te iepriekšējais atteicās strādāt.
Labi, ka kripto rakšanas laikā paņēmu RTX3090 pa 2k euro, karte gan sevi atpelnīja, gan arī papildus ienesa. Ceru, ka jaunu karti nevajadzēs vēl vismaz 5 gadus.
3090 pa 2k??? Vai tad šamējās jebkad tik daudz maksāja? Galīgi neatceros.
Es savējo dabūju pa 1k kopā ar CPU/RAM/Mobo/AIO, bet tas viss bija gadu lietots un no drauga.
Tas bija laikā (2021. gada februāris), kad tirgus bija pilnīgi tukšs un kartes bija deficīts. Pietam tika pirkts uz firmu, tādēļ īstā cena bija vispār 2622 eur.
Pat tajos laikos, kad tā maksāja 2k? Vai arī tev tā visa padarīšana atpelnījās vairāk uz kopējo kripto kāpumu?
Eh, bija dāŗgi laiki, es tiku pie video kartes tad kad visa tā vērta sāka nomierināties.
Nu… tas būtu līdzīgi kā tagad tu sēdētu uz GTX 980 Ti vai arī GTX Titan. Ja draiveru atbalsts nav galīgi pamests novārtā, pieņemu 1080p tās kaut kā velk uz priekšu.
3 posts were split to a new topic: Jocīga hibrīd ūdens dzese - Kraken G12