Vakar beidzot uzbūvējām @Glorpshidded superkompjūteru. Vajadzēja gan fočēt ar vāku vaļā, baigi atspīd. Prāta aptumsuma brīdī beigās izvilku gpu kabeli pa nepareizo caurumu, bet gan es viņu reizi noķeršu izslēgtu un salabošu
Tas korpuss is fucking sapnis, nekad tik ērtu kasti nebiju redzējusi, pat onkuļa dārgais coolermasters nebija uz pusi tik būvēšanai draudzīgs. Aizmugurē ir tik daudz vietas ka pat ar minimālu cable management nekas nespiedīsies cauri.Starp radiatoru un visu pārējo ir milzīga atstarpe, nemaz netraucē ram vai vadiem. Un viņa nāk ar savu RGB hub, kur var pievienot dzesētāju un visu mainīt caur pogu uz kastes, ja negribas bāzt iekšā auru.
Dzesētāju kaut kā bija diezgan neērti uzlikt, bet then again nav arī pierasts pie amd bracket. Viena skrūve bija izmukusi ārā no vītnes un mēs sapratām par vēlu, nācās tīrīt nost visu pastu un likt par jaunu Es kā jau the greatest cable manager that’s ever lived sačakarējos un iespraudu vienu ssd nepareizajā sata portā un tad ilgi meklēju kāda velna pēc neatrod, un turpināju mainīt vietām otru disku, kuru visu laiku atrada.
Bet vispār liekas ka iet labi, pastresoju viņu caur CPUZ, vairāk par omulīgiem 80° neuzcēla, bet saimnieks šodien zāģēja malku un neko smagāku par GFL Exilium nespēlēja, tāpēc vēl īsti nav izmēģināts dabā. Tagad jāspēlē modots Risk of Rain 2, ja pie pēdējā bosa nebūs slideshow tad var uzskatīt par izdevušos.
In retrospect that was indeed the smart course of action, especially given that it was two people so one could just hold up the radiator. fucking whoops
@Shitbird@jurchiks Jūs lietojas pcpartpicker.com? Tā kā tur vietējās cenas un veikali nav piedāvājumā, lielu jēgu tur likt kopā datoru neredzēju. Es tur tik citreiz ielecu, lai saprastu kuras mātesplates derēja kādam procesoram.
Tas ir stilīgi. Manai kastei viss ir labi, bet no kriksīša vairāk vietas aizmugurē es neatteiktos. Šobrīd, ja es atvēršu aizmuguri, to potenciāli nebūs tik viegli dabūt atpakaļ. :D
Cenas ir mazākais, jo galu galā var pats ielikt, bet tur galvenais ka pārbauda saderību visām detaļām, piemēram kastei ar radiatora/ventilatoru biezumu, gaisa dzesētāja augstumu, videokartes garumu utt. Lai neiznāk kā pewdiepie nesenajā pc build video. Un parāda ja kādiem savienojumiem vajag pārejas, vai ja procesors var būt par jauns mātesplatei un vajadzēs flashot uz jaunāku biosu.
Un ja īsti nezini ko ņemt tad vari paskatīties ko citi cilvēki kombinē kopā. Plus ir atsauklsmes un bildes ar gataviem datoriem, tāpēc var redzēt kā viss saiet kopā dzīvē.
Man paranoja rada skepsi vai tas tur tiešām labi strādā, jo dažreiz es pat ražotāja mājaslapā nevaru atrast visus kastes parametrus. Tur tomēr ir tūkstošiem pozīciju ar kastēm, radiatoriem un video kartēm.
Pēc idejas nopirkt nesaderīgu kasti nav tik liels risks. Ja tu paņem mid-tower kasti, tur pa lielam visas normālā izmēra komponentes līdīs iekšā.
Kad man bija mini ITX kaste, it kā viss ielīda, bet tā līdz ar nagiem. :D Neko lielāku pat tur nemēģināju bāzt, dzese bija tā kas nāca līdzi komplektā CPU, video karte parastā 2 ventilatoru dual slot.
Aaaaaaa paldies! Pat nepamanīju un prātā neienāca. Var redzēt ka miljons gadus nekas nav bijis būvēts
Tak ar BIOSā rādīja nepareizo ātrumu un es kaut kā vairākas reizes neuzķēru
Mani divi centi. Manuprāt, ņemt All-in-One dzesētājus nav vērts, salīdzinājumā ar labiem gaisa kūleriem ieguvums margināls (it īpaši ja netiek dzīts procis), bet tajā pašā laikā pilnīgi noteikti tas būs viens no pirmajiem, kas atņirgsies - tie nav mūžīgi.
Man ir bijis tikai viens AIO, bet kādus sešus gadus nodzīvoja bez problēmām. Mūža ilguma problēmas ir pārspīlētas. Tajā laikā CPU socketa standarts nomainīsies un tāpat būs jāpērk jauna dzese.
Atstāt ieslēgtu bez paša klātbūtnes ilgstošu laiku gan ir riskantāk, ja gadījumā ir sūce. Tur gaisinieks tiešām ir pārāks.