Pārāk dziļi viņam iebāza?
Gribējās kaut ko witty atbildēt bet visas versijas pārāk faking depresīvi izklausījās
Detaļas neatceros, viņa teica par to kā spēra. Loģiski domājot, kaut ko tur reāli iespert var tikai no misionāra pozīcijas. Gan jau viņa spēra un čalis neveiksmīgi aizlidoja prom. xD
Rip
Adult world is scary XD
Un ko es daru, es vsp esmu pašvaldību seminārā xd
Mani vairāk mulsina žņaugšana un samaņas zaudēšana kā kinks.
Nu tas jau ir cits līmenis. Man vsp vienīgais kinks, ja to vsp var tā saukt ir tas ka gribu lai meitene ir garāka par mani. Ko ir ļoti sasodīti grūti izdarīt ja pašam ir nedaudz zem 2m
Also…pašlaik ir 69 ierakstīt šajā topikā. Nice
Katram savs xD
Žņaugšanai viss ir elementāri - žņaudz = smadzenēm aptrūkstas skābeklis; atlaid - sudden rush of fresh oxygen in the brain = feels good, especially if done during sex.
Only one tiny little problem - it kills brain cells. So don’t do it!
Ahh, the giantess fetish Death by snu-snu!
Plašākai sabiedrībai gan būs grūti paskaidrot, ja kādu nejauši nožņauksi. :D
Žņaugšana ir izdarāma, bet tas pavisam noteikti nav domāts iesācējiem un ir jābūt ļoti uzmanīgam to darot.
Protams, ka ir izdarāma. But it kills brain cells!
Nu neviens jau tev neliek to darīt xD
Sigh… Why does it feel like you don’t get what I’m trying to say.
Es saprotu ko tu mēğini pateikt, bet nepiekrītu, tavam uzskatam, ka to nevajadzētu darīt. Ja pieaudzis cilvēks zin iekļautos riskus tad lai dara kā vēlās.
Nuuu…pēc tādas loģikas ja cilvēks apzinās ka viņu ieliks cietumā rad jau var mierīgi zagt un galināt
Informed consent is a thing my dude
Un šitas jau ir slippery slope arguments, so nemaz nevajag šito sākt
Also neesmu žņaugšanas eksperte, bet domāju ka tur ir safeguardi un nianses ja to dara profesionāļi
Broo, tad tev tirgus ir atvērts. Ieliec Tinderī “meklēju meiteni garāku par mani” un boom!! Tik daudz 2m meitenes parādīsies
Tiem, kam ir fetiši, ir daudz vieglāk, jo tev ir specifiska niša un attiecīgi nav jāpeld pa normi okeāniem. Fetišisti parasti ir ne tik ļoti izvēlīgi