Frame rendering is getting more and more freaky.
Yes! Pateicoties tam vecais laptops joprojām var panest elfu meitenes. Šad tad gan izmet kaut kādus artifaktus.
Cik sapratu, ja DLSS ir uz performance ir sūdīgāka bilde, bet uz hight quality ir ok.
Rekur uz performance, ja ieslēdz bilde ir miglaina.
Jā. Perfomance režīmā arī vajadzētu būt lielākajam fps.
Īsti nav pa tēmu, bet occlusion culling arī laba štelle, kas var palīdzēt maksimāli izspiest sulu. Pa manai neandertālieša saprašanai nerenderē objektus, kas atrodas aiz citiem objektiem. Kā tas izpaudās? Varēju pāriet no medium graphics uz high lieki nenoslogojot laptopu.
Interesanti gan, man likās, ka tas ir iebūvēts dziņos nevis tā ir izvēles opcija. :D Pat pa savam tagad gribas lejupielādēt to tavu Elder Scrolls Online un paskatīties.
Laikam ne visām jaunām spēlēm ir DLSS, Ray tracing opcijas. Beidzot sāku Nier Replicant, jauna spēle, bet skatos tādu opciju tur nav.
Konsoles portiem tipiski nav.
Pievienojies! Esi viens no mums! ![]()
Par tēmu, jā, šo opciju ievietoja jaunākajā spēles atjauninājumā. Uzreiz varēja manīt atšķirību. Normāli uzliekot uz augstu grafiku, man video karte sāk vairāk strādāt un līdz ar to vairāk karsēt nekā vajag. Ieslēdzot to opciju un uzliekot uz augstu grafiku, videokarte joprojām turas ap 60 grādiem, gluži kā pirms tam, kad spēlēju bez šīs opcijas ar vidēju grafiku.
Ar tādiem spēles atjauninājumiem tu vēl ilgi nebūsi motivēts sev likt kopā jaunu kompi. :D
Tieši tā! Man jau bija ķecerīga doma, ka varētu nopirkt jaunu, lai uz labāku grafiku varētu paspēlēt, bet nu tagad šīs domas zudušas.
Protams, ja sagribēsies kaut ko jaunāku spēlēt vai to pašu uz visiem augstākajiem iestatījumiem, tad gan man nekas neatliks, ka jaunu PC iegādāties.