Vai jūs ko kolekcionējat?

Kāda funkcija ir pastmarku, monētu un uzpirksteņu kolekcionēšanai? Neviens ar šiem kolekcijas priekšmetiem vēstules nesūta, veikalā nenorēķinās un nešuj. Praktiskumam nav tieša sakara ar kolekcionēšanas būtību. Kolekcijas priekšmeti var būt praktiski pielietojami, bet tas nav pamatnosacījums un apgalvot, ka normāli ir kolekcionēt tikai praktiskus objektus, ir subjektība ģeneralizācija.

Un kāpēc tu izcel specifiski Funko Pop figūras un ne citas figūras? Šeit ir postētas arī citas izcelsmes figūras, kas nepilda nevienu citu funkciju un arī ir veidotas tikai kolekcionēšanas nolūkiem. Figūru kolekcionēšana kā tāda ir populārs hobijs, it īpaši anime fanu aprindās.

3 Likes

You’re once again missing my point. Karoč pohuj, krāj, ko gribi.

1 Like

It depends. I collect all kinds of things that have no practical function, at least not physical. But it does bring me some level of happiness when I can’t seem to see any in life in general.
Not to mention singling out one certain type of collectible to me seems like you might have a bias towards that specific collectible for one reason or another.

Here are a few more things I’ve collected over the years.

3 Likes

Vienīgā problēma, ka šī kolekcija prasa paståvīgu ieguldījumu…
Bet tā jau neko.

Mums vajag kaķu kolekcijas bildes!!!

Tie ir paštaisīti tanku modeļi vai jau pirkti gatavi?

Grūti to kolekciju vienuviet.
Bet viens no. Galvenais konkurents uz manu troni.

6 Likes

Man bērnībā bija jūras akmeņu kolekcija, tad vecu atslēgu, tad es kolekcionēju konfekšu paciņas, bet to izmeta vecvecāki. Tad man vēl stāv visādas tēju paciņas un plastmasas dakšas-karotes, ko es dažreiz izmantoju, nevis tikai savācu, un vēl man ir maisiņš ar monētam no dažādam valstīm

1 Like

Ja pareizi atceros, 4 no tiem ir paša salikti. Pārējie ir pirkti gatavi.

tai skaitā mani :D :D

2 Likes

nu ja, kā tad savādāk ;D

Sort of vācu pūču mīkstās mantiņas, bet esmu hella picky kādas pērku, jo daudzas pūču mantiņas ir p ugly imo xD

3 Likes

Ayo!?

gribi redzēt kaut ko no manas kolekcijas? ;D

1 Like

Lezgooo :sweat_smile:

they all look so peaceful and sweet :kawaii_potato:

6 Likes

Vai tu viņus arī pec tam modini, lai būtu droša, ka šamie gulēja?

1 Like

Jo man patīk tās figūriņas un man patīk atsevišķi tēli, nekolecinēju visas funko pop figūriņas pēc kārtas, neesmu vairums cilvēku, esmu es.

1 Like

oi nē, tev tak ar nepatiktu, ja kāds tevi no saldā miedziņa pamodinātu ;D

1 Like

Ļoti orģināla kolekcija. Paldies ka padalījies :slight_smile:
.
.
.
Pirms saieta ielieku somā kafiju, enerģijas dzērienu un kokaīnu

3 Likes