Kāda funkcija ir pastmarku, monētu un uzpirksteņu kolekcionēšanai? Neviens ar šiem kolekcijas priekšmetiem vēstules nesūta, veikalā nenorēķinās un nešuj. Praktiskumam nav tieša sakara ar kolekcionēšanas būtību. Kolekcijas priekšmeti var būt praktiski pielietojami, bet tas nav pamatnosacījums un apgalvot, ka normāli ir kolekcionēt tikai praktiskus objektus, ir subjektība ģeneralizācija.
Un kāpēc tu izcel specifiski Funko Pop figūras un ne citas figūras? Šeit ir postētas arī citas izcelsmes figūras, kas nepilda nevienu citu funkciju un arī ir veidotas tikai kolekcionēšanas nolūkiem. Figūru kolekcionēšana kā tāda ir populārs hobijs, it īpaši anime fanu aprindās.
It depends. I collect all kinds of things that have no practical function, at least not physical. But it does bring me some level of happiness when I can’t seem to see any in life in general.
Not to mention singling out one certain type of collectible to me seems like you might have a bias towards that specific collectible for one reason or another.
Here are a few more things I’ve collected over the years.
Man bērnībā bija jūras akmeņu kolekcija, tad vecu atslēgu, tad es kolekcionēju konfekšu paciņas, bet to izmeta vecvecāki. Tad man vēl stāv visādas tēju paciņas un plastmasas dakšas-karotes, ko es dažreiz izmantoju, nevis tikai savācu, un vēl man ir maisiņš ar monētam no dažādam valstīm