Tattoo ideas/fandom

Es paskatījos daudz fandomus, un nezinu cik populārs ir tieši šāds te, bet man pašam ļoti patīk. Ne gluži tikai pintrest sienas, bet arī citi avoti. So vieta, kur padalīties ar kādu nice tattoo diezainu, ko pa interneta ceļiem atradāt, vai konceptu vai jebko saistībā ar tattoo.

Šitie bija pēdējie divi, kurus nesen iepatikās.
Shading varētu būt labāks dažviet, bet kaifs.
image

Un es nevaru pateikt nē “burkas/trauka” tattoo.
image

6 Likes

Es jau labu laiku sekoju William Pacheco jo man ļoti patīk viņa stils un ilustrācijas. tas punktiņpointilistiskais krāsojums izskatās Lieliski

(protams,)

un vēl viņam patīk tetovēt bildes ar dzerošiem kaķiem,

misc:

man patīk acis ¯\_(ツ)_/¯

vēl es IG sekoju kādam low poly tetovējumu māksliniekam, bet vairs nespēju to atrast :(
F

2 Likes

1 Like

Ohh… Skaistu tēmu esi atvēris indeed… Es sekoju Vienai super chikai tetuvetajai no. Vegasas…

2 Likes

Mans sapnis būtu liels pūķa tetovējums, bet man patīk arī minimālisms, šim cilvēkam jauki darbi ar domu.

2 Likes
1 Like
3 Likes
1 Like

Pašmāju brīnumdare

2 Likes
4 Likes

Jāpadalās ar savu jauno draugu. XD

5 Likes

Looks dope

1 Like

Love it. fingeru stroķi

1 Like
4 Likes

es pat nevaru iedomāties 20 dizainus uz kuriem man neapniktu dien dienā skatīties XD. Vienīgi augus tetovēt, lai būtu kā staigājošs herbārijs

1 Like

Tur jau laikam tas prikols, ka tik daudz, ka vari skatīties uz citu tetovējumu katru dienu :smiley:

Tev droši vien piestāvētu kaut kāds vīteņaugs uz rokām, ja vispār domā taisīt.

es biju iedomājies ar šādu tipa apzīmēties XD. Tad ar mani vienmēr līdzi būtu augu noteicējs pat ja telefonam baterija izlādējas. Tā pa sektoriem sadalīt, labā kāja mitro vietu augiem, kreisā kāpu augiem utt(joks, tetovējumi galīgi nav mana lieta. es tak spalvains kā mērkaķis. Kurš redzējis tetovētu gorillu?)

3 Likes

Oh yeah, make them tattoos from the Voynich manuscript!

3 Likes

Ar laiku pats nemaz nepamani, ka Tev ir tetovējumi - liekas tāda pašsaprotama lieta, kaut kas tāds, kas vienmēr bijis uz Tava ķermeņa, galīgi neapnīk. :D Bet nu katram savs
Man mostly grieķu mitoloģija, daži anime tēli, visādi ķinķēziņi. Iemetīšu bildi ar saviem favorīt-tetovējumiem :D

Imo augi izskatītos super cool! ^^

10 Likes

Varbūt kādu dienu… bet ne tuvākajā laikā.
Mazāk tas ka dārgi un efekts ir tikai kosmētisks( kaut gan nav dižas vēlmes lai mani baksta ar adatām ne medicīnisku iemeslu pēc)
Vairāk tīri tas, ka man nav nekas tāds ko es GRIBĒTU kā tetovējumu, Es zinu ka tas nav tik dziļi, ka tas var būt vienkārši kaut kas kas tev šķiet smuks…bet man personīgi tas nav tik vienkārši. JA es kaut ko tetovēšu, tad kaut ko par ko es būtu gatavs iet līdz ellei un atpakaļ. KAut ko ko es esmu pelnījis nēsāt uz sevis dien dienā. Ja tur būtu kaut kādi e-ink tetovējumi, ko tu varētu mainīt atkarībā pēc garastāvokļa, sure, davai cat girl megatronu vai konfūcija pārdomas. Bet pagaidām tāda lieta nepastāv un es vēl neesmu atradis mākslu ar kuru man būtu klišķis

2 Likes