Tattoo ideas/fandom

Chihiro un Haku :heart_eyes::smiling_face_with_three_hearts: tik cute izskatās

4 Likes

Pilnībā tevi saprotu! Vienmēr šķiet interesanti, cik mums katram atšķirīga pieeja un sajūtas

Oo wow! Ļoti laba kvalitāte! Esi domājusi tos kādā veidā “apvienot”? Mans brālis ir notetovējis gandrīz visu ķermeni (tikai ne plaukstas, kaklu, seju un neko zemāk zem ceļa ). Visu dizainus zīmējis un skicējis pats. Viņš tos visus savilka ar dabas elementiem (jūru, mežu, klintīm, gaisu).

Man pašam tikai viens iekrita acīs un to pašu uztaisīju kādu laiciņu atpakaļ

8 Likes

Wow! Ļoti skaisti! Patīk zilais ēnojums
:heart_eyes:
Apvienot visu ar dabas elementiem izklausās pēc labas idejas!

1 Like

Ļoti skaisti tetovējumi! :heart_eyes:

:100: Man galīgi neapnīk savi tetovējumi, pat šķiet, ka pārāk reti tos redzu (apskatu)…

Oo, es vienu laiku ļoti aizrāvos ar grieķu mitoloģiju! Redzu tev foršu medūzas tetovējumu (un vēl 2 grieķu tematikas tetovējumus), skaisti :heart:

Arī sev, nākotnē gribētu anime tēlu tetovējumus :smiling_face_with_three_hearts:

1 Like

Es domāju “apvienot” savus nākotnes tetovējumus (dzīvniekus, anime tēlus) - ar puķēm. Lai ir saistošais elements, tā kā man jau ir puķu tetovējumi (un man ļoti patīk tetovējumi ar puķēm) un es vēlos vēl daudzus tetovējumus…

1 Like

Mani tetovējumi:

Es gan uzliku melnbalto filtru (un pielāgoju kontrastu, ekspozīciju, spilgtumu), jo savādāk man nepatika kā izskatās bildes…

Dzīvē, diemžēl, mani tetovējumi ir ļoti pabalējuši (vajadzētu atsvaidzināt) :smiling_face_with_tear:

9 Likes

Ļoti skaisti! :heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:

1 Like

Paldies! :blush:

cik forši tetovējumi! :raised_hands:

1 Like