Synced - Foruma saspēle

@Kanade @Kristianux @haachikooo @Shadowrise @jurchiks

Ja nu kāds vēl nav pašā ekskluzīvākajā un slepenākajā komūnas saspēļu Discords, tad nu te ir links: Discord Skatos, ka @xHorrorGirlx pilnīgi jau ir izveidojusi atsevišķi istabu šai spēlei.

Vakaros un brīvdienās, kad man darbi nedeg. Tie vienīgi mēs bieži degts… xD Varu pienākt kādu vienu vakaru iemēģināt spēli, bet visas nedēļas pārskatu man būs grūti sniegt.

1 Like

Es vnk Codename istabu pārsaucu jo tā jau es nezinu cik ilgi stāvēja neizmantota :D

1 Like

Jā, pēc pandēmijas tiešsaistes saspēles mums te izžuva.

1 Like

Itkā laiks atļauj - ja atrodas kāda vieta varētu arī ielīst

Mēs šovakar jau esam trīs, nezinu ko darīt :thinking:

pamainīsimies pēc pieejamības

1 Like

Tālāk tad redzēs

vai arī abas grupas atsevišķi spēlē, un uz beigām kaut vai pvp, ja spēle ļauj privātās istabas veidot

1 Like

Nu kaut kā tā, laikam.
@Menestrels , @haachikooo jūs abi šovakar nenāksiet? Tad sanāktu divas atsevišķas komandas.

Jāskatās vai es pagūšu visu izdarīt līdz 21:00 vai arī cikos mums tur bija…

es bū;šu, iegāju mazliet pavingināties arī. vismaz sanāca W4 iemest vienu heal, tiku pēdīgi caru, arī ar ceturto piegājienu

Mēs ar Jurčiku palikām divatā. Būs mums no.3?

Divatā neļauj spēlēt?
Pierunā @Menestrels :D

Ļauj. Izlaidām vienu PvP

To clarify - piemeta trešo randomu lv29, kurš nobeidzās pirmais, bet vairākas reizes resoja mūs, vismaz. Bet mēs finišējām pirmie, man bija 11 killi.

Es tik skatos kā jūs tur kapājat. Vai man tagad vajadzēs kačāt solo līmeņus, lai tiktu spēlēt? :D

2 Likes

Tik traki nav - varam palīdzēt :smiley:

3 Likes

Solo ir decently fun, nav garlaicīgi. Un pat vieglāk nekā party.

1 Like

Vakar naktī izgāju tutorial. Nebiju gaidījis, ka šajā spēlē būs futūristiskie nanobotu pokemoni, kurus mēs varam piesaukt. xD

1 Like

Tikai tutorial?