Sveiki, tagad laikam būs pareizi.

meitenei arī ir iespēja strādāt un ar laiku atmaksājas, kaķis un vtuberi tikai kāš naudu :thinking::smile:

Visi ir pelnījuši mīlestību, nekad nav par vēlu un vienmēr priekš kāda ir kāds

1 Like

Tad salidzinajuma ar tevi, es 170 esmu liliputs :smile:
Es tagad sveru 92kg, pirms tam bija 80 :smile:

Ja tev ir divas svaru bumbas ar vienadu svaru, tad vari ņemt bumbi grūšanu, mokoši, bet labi rezultāti, es tā izzārstēji muguras sāpes un stīvumu.

Es dzīvoju laukos, takā, man skriešana ir ļoti relaksējoša :pray:

3 Likes

varbūt arī man jādabū svaru bumba…
image

2 Likes

Kas tu ķerts, es tak šiem netaisos naudu tērēt XD. Pārāk skops.

Turklāt būtu daikta gājiens rīdzinieku nodokļus tērēt anime meičām kas spēlē phasmo. ( un jā es strādāju rīgas pašvaldībā. Esmu gatavs uzklausīt visu ko par mums domā) XD

1 Like

ERASMUs ir apmaiņas programma universitātēs/augstskolās. Tu aizbrauc uz gadu/pusgadu citā valsts universitātē un tur dzīvojies un studē. Bieži vien tas beidzās ar 0 studijām un vairāk ar tusēšanos un ceļošanu :D

Par pašcieņu un mīlestību pret sevi - pašcieņu ieguvu, kad aizgāju strādāt globālā uzņēmumā, kur knapi studenti var tikt. Tas būtiski pierādīja man ka es varu iekarot pasauli un ka esmu kruta.

Mīlēt sevi es sāku man liekas tikai tagad ziemas laikā, kad aizgāju prom no offisa darba un sāku vairāk lietot kosmētiku. Es beidzot daru ko aktīvu un dinamisku, un man tas piestāv. Par kosmētiku, es beidzot ieskatos spogulī un varu sev pasmaidīt, jo izskatos stilīga un jaunāka. Pluss, aizgāju pie psihologa, kas man ierubījās smadzenēs un tagad es zinu, kas mani ir visu mūžu tracinājis.

Ko varu visiem ieteikt - nomainat darbu, pamainat ārējo izskatu un aizejat pie psihologa :joy::joy:

5 Likes

Tu esi ļoti sekmīgs cilvēks, ļoti apbrīnoju cilvēkus kā tu, tiešām esi kruta :muscle:
Tas tikai pierāda, ka mūsu nākotnes ir atkarīgas no mums pašiem un cilvēkiem ir jāņem piemērs no tādiem kā Tu.

Es jau esmu nomainījis darbu un pamazām sāku arī par savu izskatu rūpēties, bet pie psihologa neiešu, esmu bik par lepnu lai ietu pie tāda, man pietiek ar brāļa dēlu, ko varu pamocīt, tas man pietiekoši enerģiju dod

2 Likes

tad kad briedis kandidēs uz rīgas mēra amatu, pārdur viņam riepas, ja vari :pray::smile:

Pagaidām vēl jāsaprot ko ķirsītis sadarīs. Es jau totēma stabā dikti zemu, turklāt biologs nevis kkads tur jurists vai grāmatvedis, vai citas sevi cienošas profesijas pārstāvis

kapec biologs nav cienos ?
Un kas ir biologs ?

Te diezgan daudzi ziemas laikā maina darbus :joy::joy:

Ja nemaldos @haachikooo nesen nomainīja darbu un @Menestrels arī tūlīt ies prom no darba :joy::joy:

Cilvēki meklē laimi :pleading_face:

Bruh, you serious? Biologi pēta dabu. Sākot no molekulu uzbūves beidzot ar globālām dzīvnieku migrācijām.

Un par to ka neesam cienīti tas tāds iekšējais humors jo citas STEM nozares skatās uz mums šķībi, takā uz kkadiem hipijiem

2 Likes

Es gan stabili turos…jo tikai pa pusei gada laikā esmu iebraucis ko jo manis grib

1 Like

Visi šeit tik lieli cilvēki, es gan esmu tikai Dāvids :smile: Būtu es agrāk savā dzīvē sācis meklēt cilvēkus kā jūs visi, ganjau būtu dzīvē pieņēmis daudz vairāk pareizu lēmumu :smile:
Man starp citu ir 27 gadi, moš vēl varu paspēt arī ko no sevis izveidot :muscle:

2 Likes

Nav par vēlu! Tie ir TIKAI 27!
Visa dzīve vēl priekšā :metal:

1 Like

tad jau tu kopiņai teju pa vidu

1 Like

Nu…forums man personīgi baigi palīdzēja vien ar to vienkāršo faktu ka viņš eksistē. Ka ir tāda kopiena kas gatava tevi pieņemt ar atvērtām rokām. Pats te uzradis pandēmijas laikā, kad man pat ka introvertam bij pārāk vientuļi palicis. Kad katra diena bija copy - paste variants un vsp nedēļas saplūda vienā ķīselī, kad kursa biedri ir vien iniciāļi un tu pat lāgā pēc gada viņus pat nepazīsti. Reāli palīdzēja no tādas vientulības purva izrāpties.

3 Likes

Laimīgā. Es tiku uz Poliju, pilsēta - Katovice. Tikai pašā erasmusā uzzināju, ka programma pa lielam nav ierobežota ar augstskolas/universitātes sadarbības valstīm, un var izvēlēties pašam, mainās tikai process uz pieteikšanos. Bet pa lielam pilsēta un valsts maz ko ietekmēja, jo mēs praktiski visu laiku pavadījām ar japānietēm, grieķētēm un vācietēm :smiling_face_with_three_hearts:

P.S. Pieminēji pamešanu caur SMS - tas nav tāds dick move kā sākumā liekas. Visu laiku, kad biju mēģinājis kādu pamest aci-pret-aci, meitenes sāka raudāt un solīt visādas blēņas. Un mana “maigā sirsniņa” acīmredzami nevar pretoties meiteņu asarām un solījumiem, un vienmēr padevos un teicu, ka ok, turpinām mēģināt. Bet tas nekad ne ar ko pozitīvu nebeidzās. Tāpēc tagad tikai attālinātā pamešana :smile:

Same, bro. Īsti nesaprotu pārgulēšanu pārgulēšanas pēc. Ja nu vienīgi savu ego pamielot… bet arī tas ir līdz noteiktam brīdim.

Man vienkārši kompleksi pat esot 179. Visi kolēģi milži bļin. 194, 192… 188… Like - come on!

Aaaa, nu tad nekādu jautājumu. Ņemot tavu augumu/svaru mans ieteikums - mauc kardio. Pāris mēnešus. Non-stop. Svars nokritīs neticami ātri. Svarene pēc tam.

Nav “cienošu” profesiju. Tikai cieņas vērti cilvēki. Mums puse kursa, it kā “juristi”, bija pilnīgi idioti, kuri mācību laikā nevarēja vieglākos kāzus atrisināt. Tagad laba daļa strādā dažādās ministrijās, policijā, tiesās. Maģistratūrā pie mums atbrauca divas meitenes no LU un pirmais, ko pateica bija “Stop, pie jums reāli jāmācās!?”. Njā. Turība vispār tik vien spēj dzīvot uz “veco” juristu slavas…

Sorry, varbūt par asu noreaģēju, vienkārši liki atcerēties visus mošķus ar kuriem mācījos, kas tagad raksta likumprojektus, sniedz konsultācijas cilvēkiem, mēģina kaut ko atrisināt… un tajā pašā laikā tikai aptuveni nojauš, ka 2+2 varētu būt 4.

1 Like

Es saprotu, man bija līdzīgs ķīsēlis, un es jau jūtu kā no manis pazūd vientulības sajūta, varbūt kādu dienu, jums visiem uzsaukšu lētu alkaholu :pray:

3 Likes

yaaas, vakar pa sniegu tā ārdījās, ka nepateiksi malas! :smiling_face_with_three_hearts: