Sveiki, anime seriālu un filmu cienītāji!

Sveiki, esmu 90. un 2000. gadu anime seriālu un filmu cienītājs, es galvenokārt skatījos pa vācu kanāliem, piemēram, RTL2, Kabel1, Tele5, Super-RTL, VOX un tā tālāk. Tagad meklēju videokasetes ar anime ierakstiem vācu valodā, varbūt kādam ir ko piedāvāt? Mēģināju ss.lv bet neveicās.

8 Likes

Laipni aicināts mūsu galā! Kad vispār sāki skatīties anime? Jūtu tu mums esi veterāns. :D

Ej tu nost, es pat neatceros pēdejo reizi kad esmu rokā turējis kaseti un pat neesmu vairs drošs par disku.

Ja tev ir kasešu kolekcija, vecums nesāk kļūt par problēmu? Miglaini atceros, ka it kā kasetes dzīves ilgums bija kādi 10-25 gadi.

2 Likes

Ahoi! Sveiks!

Uzreiz par VHS atminos no Regular Show par “Format wars” :joy:

Nesen divām uzdūros pie sevis. Viena pašietakstīta. Viena nav ne jausmas ar ko.
Bet ir strādājoš VHS pleieris… :grin:

Zinu ka Āgenskalnā 2 vietās: Skandināvs, un labdarības veikals, neatminos nosaukumu, tur esmu bieži vhs redzējis, un kko no animācijas. Neesmu pievērsis uzmanību vai anime konkrēti bija.

henlo fellow hooman!
nebūtu vieglāk pašam ierakstīt video kastes?

Konnichiwa!

1 Like

Paldies! es sāku skatīties anime kaut kad deviņdesmito gadu beigās. Tas viss ir atkarīgs no tā, kā tiek glabātas vhs kasetes, ja tās tiek uzglabātas pareizi, tās var kalpot ilgu laiku, nezaudējot attēla kvalitāti.

2 Likes

Bet vai ir tā vērts? VHS kvalitāte ir so-so, un aizņem relatīvi ļoti daudz vietas.

1 Like

Dažiem cilvēkiem vnk patīk retro pieskaņa. Patiesību sakot, man ar interesētu paskatīties teiksim Dungeon meshi VHS formātā uz CRT ekrāna. Could be interesting

4 Likes

Ohooo, vēl viens vācu kanālu bērns. Pats neesmu bet tā pat negaidīti daudz mums ir.

2 Likes

VHS kasešu kolekcionēšana ir kļuvusi par manu hobiju, un man ir daudz vietas, kur tās uzglabāt.

2 Likes

Tas ir kā ar retro konsolēm, vietas daudz aizņem un dažas dārgas, bet cilvēki ņemās ar viņām. Nerunāsis par to perdolingu, kas jādara dažām, lai vispār būtu spēlējamas.

1 Like

Tad jau tev ir stāžs 20+ gadi Anime skatīšanā.
Kādā veidā tev tik ātri sanāca atklāt Anime eksistenci?

2 Likes

Es domāju, ka es pirmo reizi uzzināju par anime no vācu kanāla RTL2, kas 1999. gadā pirmo reizi rādīja Dragonball un Pokemonus pa TV! Tā bija sensācija, biju kā pielīmēts pie televizora ekrāna! Tad vēlāk RTL2 sāka rādīt vēl vairāk anime pa TV, es atceros, ka skrēju no skolas, lai nepalaistu garām anime skatīšanos. :joy:

2 Likes

Nu Pokemoni ar bija pa LNT, Dragonball Z pa Lietuvas kanālu, arī Ronin Kenshin bija paskatīts pa Lietuvas kanālu, bet tas bija 2000s sākums, bērnībā tās likās parastas multenes, nekad prāta neienāca, ka tas ir Anime.
Par Anime kā tādu, kādā 2016 gadā vispār uzzināju un skatīties sāku 2018 gada Janvārī un baigi aizrāva. Jā, Anime apzināti sāku skatīties, tikai, kad sāku strādāt darbā :D

1 Like

Sveiks cik no bernības atceros bija šovs: Ar Roļiku un Sērfiju

kur starpā rādija animes ar šķiet.

10 Likes

Jā, tev ir 100% taisnība TV3 tiešām rādīja anime no rītiem, piemēram, pokemonus, digimonus, shinzo, b daman un yugioh, varbūt bija arī citas anime, bet es neatceros.

2 Likes

Pokemoni tika rādīti pa LNT, es to dzirdu pirmo reizi, man likās, ka pokemonus rādIja pa TV3. :thinking:

1 Like

Varbūt arī kļūdos, jaucu ar TV3, tas tak bija tik sen :D

2 Likes

Man miļakās bija nezinu vai anime skaitijās bija šis divas:

3 Likes

Cik es atceros bija pēc skolas, 16:00 man liekas. Un pa Lietuvas kanāliem ar ap to laiku, brīnos kā skatījos Lietuviski un sapratu bērnībā. Tā ka Lietuva nav aiz kalniem, tad ķēra arī lietuviešu kanālus :D