Džekija Čana piedzīvojumi bija forša multene, es to arī skatījos pa RTL2.
Varbūt anime rādīja arī vēlreiz 16:00 es ja godīgi nezinātu, jo es tajā laikā skatījos vācu kanālus.
Nebiju šo dzirdējis, ieguglēju…dude tu man atrisināji dillemu kas mani jau ntos gadus bija vajājusi. Man jau sāka likties ka tie daži brīži ko atceros, bija neoatiesas atmiņas, jo es nevarēju atrast neko kas būtu kaut līdzīgs tam
Beidzot es zinu ka " divi spārnoti fujaki un lauva" nav drudža murgu halucinācija!!
Es zinu to sajūtu
Sveicināts
Nope. Pa LNT, pirmās 4 sezonas, 1. un 4. filma, un kad pirmo reizi rādija 1. filmu tad bija kāds 10-20 minūšu special, kur pikačū ar pārējiem tusēja kādā atrakciju parkā.
Interesanti vispār ar ka pēc Pokemonu pārraidīšanas beigšanas pa mūsu puses kanālu, viņi tomēr šad tad pa LNT rādīja to 4. pokemonu filmu. Pat vienu otru reizi iekš early 2010’s.
Reāli tā bija vienīgā sērij veida anime pa LNT.
Vienīgais ko vēl manīju bija reklāma Cowboy Bebop filmai kad biju pat vēl sīkāks.
2003. gada Ziemassvētkos rādīja Princess Mononoke.
Starp mid - late 2010’s vismaz divreiz rādīja Howl’s Moving Castle.
Un iekš early 2010’s vienā vakarā ap 22:00 vai 23:00 rādīja vienu no Apple Seed filmām.
Cik es atceros, vismaz iekš 2000’s tad Digimoniem pirmās 4 sezonas (es pārsvarā tik 3. un 4. redzēju), Yugioh oriģīnālais un GX.
Shinzo - yes.
Es to iesāku skatīties pirms viena otra gada. Bet kaut kā esmu iepauzējis. Kādas 12 sērijas noskatījos. Vajadzētu paturpināt.
Bet vienīgais veids kā viņu skatī esot Eng Dub. Viņam neesot Eng Sub versijas, varbūt pat RAW nav pieejami. … Bet kaut kur manīju, ka ir kāds kas veido fan subus jau gadiem, es tik neatceros kur to atradu.
Iekš MAL arī uzrādās ka ir kāda divu sēriju OVA versija, gan jau compilation movies, un to laikam ar kaut kur mēģina fan subbot.
But yeah, that english OP goes hard.
Laigan B-Daman ir no mid 2000’s es kaut kā viņus tik manīju uz late 2000’s.
Bija ar Beyblade, tik man tos nesanāca redzēt, tad nu es nezinu cik sezonas tam rādīja.
Un kaut kur early 2010’s ar bija Bakugani.
Ja ko citu vēl rādīja pa mūsu kanāliem, tad nezinu.
Edit: Par VHS.
Man te kaut kur laikam būtu kādā kastē jābūt pāris kasetēm. Viena laikam oriģināla - Princese Gulbis 2 laikam, un tad pārējās pašu ierakstītas. Un vienā no tām būtu jābūt ierakstītai vienai random Pokemonu sērijai, no trešās vai ceturtās sezonas.
Bet nu puse to kasešu ir pačakarētas, laikam.
Šitos es skatījos, tolaik it kā baigi feini bija, bet tagad praktiski neko vairs neatceros. Early 2000s rādīja, kad man vēl nebija datora.
Heyoo
Nu tu gan mani aiztrieci uz maniem agrajiem gadiem
Līdz šim pat biju aizmirsis ka šis eksistēja
Ja Tev ir interese pārdot savas vhs kasetes, raksti man PM.
This topic was automatically closed after 14 days. New replies are no longer allowed.