driz jau decembris klat tadel velejos vaicat vai forumiesi butu gatavi sarosities uz so event …pat tie kas isti nemak zimet butu forsi kaut sanemt milu apsveikumu kartinu no kada vai ne ?
tie kas nezin ko dara Secret Santa tad basiclly
Dalibnieku grupa kas saruna apmainities ar ziemasvetku davanam bet anonimi tadejadi kads kas ir gatavs uznemties lidera lomu sadala cilvekus kurs kuram davinas …
Ta ka zinu drosi ka neviens ar savam adresem tik atklati negribes dalities tad izdomaju ka varam taisit to digitali
Davanas ko var davinat:
Attelu manipulacijas
Digitali zimets attels
Tradicionals zimeti zimejums kas velak ieskenets vai nofocets
Digitala apsveikuma kartina
(raksti klat ja ir kadas idejas )
Pirms izveidoju official event gribu dirdet jusu domas par so un protams uzklausit jusu ieteikumus un padomus kas varetu noderet prieks si maza pasakuma
uuu! pa pastu tomēr būtu tik mīlīgi! Bet vai nav opcija pastā rezervēt tādu kā skapīti, ja negrib dot savu adresi? (īsti nezinu par to, bet man liekas ka var ? )
Nu es iedomājos to tā, ka ir viena uzticama persona, kas savāc visu cilvēku omniva stacijas, adreses utt. un tad izlozē kas kuram tiek. Izlozētās adreses iedala katram cilvēkam un tad sūta dāvaniņas.
Ja digitāli tad vnk izlozē cilvēku foruma vārdus, kuri piedalās.
nu es ari gribeju tadu taisit bet nebiju parliecinata vai cilveki gribes dalities ar savu privato info jo zinu dazu labu kas ar vardu negribas dalities kur nu vel ar adresem
hmm ja runajam par so tad ari digitalo var ari partaisit par fizisko kopiju …vidieoklipus un tadas lietas var ierakstit diska visu disku vaku smuki noformet un voula ari smuka davana …