Pagaidām šis ir pie sarunām, bet biju ieminējies par “hot-pot”. Tā nu sanāk ka man patīk tādus taisīt un ir jautrāk, ja ir vairāk cilveki. Parasti vakars tiek aizvadīts ar sarunām - bet, jāņem vērā, ka tas ir ilgs process (apmēram 3-4 stundas).
Kas jāņem vērā:
Atsevišķas telpas nav pieejamas, bet to parasti rīkoju pie sevis. Visi sēžam uz zemes, aplītī ap katlu
Lielākais skaits, kas ir bijis, bija 7 cilvēki (tas tāds optimālākais, bet domāju ka varu nedaudz vairāk)
Sastāvdaļas pielāgoju budžetam, ko cilvēki var un spēj iedot (vai nu 5, 7, 10, 15€ no cilvēka). Tad varu eksperimentēt ar vairāk sastāvdaļām un klāstu (un mērcēm).
Lai gan hot pot neliekas nekas īpašs, no tā vari labi pieēsties (jo cenšos arī buljonus pēc iespējas tumīgākus izveidot)
Uuuun - ņemot vērā, ka viss tomēr iet vienā katlā, man ir grūti kontrolēt alergēnus (bet, protams, var atrast alternatīvu).
Sure! Taisi augšā pool! (Es tgd nevarēšu uz sitienu sataisīt instrukciju, varbūt kāds forumietis var palīdzēt)
Bet vienīgais, lūdzu, piedāvā datumus, kas nekrustojas ar online vakaru vai ikmēneša mītiņu.
Vai arī, varam sadarboties, un hot-pot vakaru rīkot kā Februāra Ikmēneša mītiņu?
Oo nē. Viss kārtībā. Mans darbs iekļauj jau sarunas ar daudz cilvēkiem, tādēļ nebūs nekas traks Visu ēdienu sagatavotu jau iepriekš, lai varētu fokusēties uz sagaidīšanu
Visticamāk, ka mēnesis sanāks Vispirms būs janvāra beigās rīkotā tikšanās un tad hot pot kaut kad uz februāra vidu. Visticamāk, ka kāda piektdiena vai nedēļas nogale, lai nav jāskrien pēc darba, lai sagatavotu.
Te parādās cenrādis un cilvēku ierobežojums, kas nav ideāli galvenajam mītiņam. Es neredzu kā pie tā viena kastrolīša sabāzt 12 cilvēkus. Kā bonusa mītiņš super piedāvājums, it īpaši, ja to organizēt otrā mēneša galā nekā galveno saietu.