Pašlaik uzmetot aci no nosacītā centra ir faktiski taisnais autobuss… just in case
Gan jau ar sabiedrisko.
Pilsētai galvenā iela ir pilnībā ciet ar stendiem uz svētkiem. Ceru ka autiņš atgriezīsies uz oriģinālo maršrutu piepilsētā…
Par cik visi braucam ar sabiedrisko, varbūt nosakām renzdevous punktu un iespējams arī laiku?
es braukšu ar 10.autobusu, kas ir Elizabetes ielā plkst 12:17
Cutting it close, eh?
Man tomēr nesanāks tikt. Sor
Es domāju braukt ar 55. autobusu, jo tas izbrauc vismaz kripatiņu vēlāk par 10. autobusu. Tā pat sanāk atbraukt kādu stundu pa agru, bet ko nu darīt…
Draugi, ir labi.
Būs divas mašinas
Viena no Sadovņikova, jūs zināt kur kr4. Otra pie Rīga Plaza. Vismaz vienam vajadzētu līdz plazai tikt uz kādiem 13:20. Who volunteers as tribute?
No viņa kādu 1.2 km jāiet uz to akva parku tāpēc gribēju 10.to autobusu bet hmm nu moš tev ērtāk no Plazas ka savāc. Dunno
Eh, būtu tu to pateikusi pirms es drudžaini mēģināju vienlaicīgi paēst brokastis, nomazgāties, sakrāmēties un saģērbties.
Negribu graut tavas cerības, bet ar 10. tajā pašā pieturā jākāpj ārā. Uz to tuvo pieturu 10. brauc divreiz dienā pašā vakarā.
Oh shit, ok, tad es ar braukšu ar 55 ;D
Sanāk 12:20 no Abrenes ielas
Labs ir, aizbraukšu. Ko man tur medīt, kurš paķers?
Pag. Tagad es apjuku par to, kur man jābūt
55.autobuss iziet no Abrenes ielas 12:20 un apstājas Stacijas laukumā 12:28, es kāpšu Abrenes ielā, tuvāk mājām
Stacijas laukuma pieturu gan laikam kartē jāskatās, jo man nav skaidrs kur tur īsti apstājas sakarā ar remontdarbiem
Aaa, nu es tieši esmu blakus
Ķip ir pietura stacijaa laukums pie maķīša
Pēc kartes spriežot, pretī Stockman - otrā ielas pusē.
oki oki, es jau pie Abrenes ielas gandrīz
Pēc idejas, ja daži jau ar autiņu laiž, ta pietiktu ar vienu auto.
Bet es sarunāju, ka abas mašīnas var tikties pie plazas 13:20. izdomāsi, kurā lekt iekšā
@xHorrorGirlx Tu varētu pie manis ap vieniem būt?