Nu tas nebūs šodien, bet tās ir lietas ko es nopirku Vērmanes dārza tirdziņā :D Un kā parasti es esmu mammas personīgais maks, jo mamma teica ka aizmirsa naudu paņemt :D
Un es šoreiz esmu malacis, es nobildēju visas pārdevēju zīmes, un vispār man patika cik laba redzamība ir tām zīmēm.
Māla kategorija
No kreisās uz labo pusi.
Visas ir giga chad lieluma bļodas, jauki ka neviena pa ceļam uz mājām nesaplīsa :D
Bļoda ar caurumiem Man šķiet ka pārdevēja teica ka tāda tipa bļodas vai nu vairs netaisīts vai arī kādu laiku netaisīs, neatceros. Ļoti vēl iepatikās krūzes, bet nevaru atļauties krūzes kad mājās ir 2 pilni plaukti ar tām. PodVāze → internetveikals, instagram, facebook.
Bļoda pa vidu Arī patika krūzes bet nedrīkstu viņas pirkt Q.Q. Laimdotas darbnīca → facebook.
Lielā bļoda ar svilpnieku iekšā Giga chad bļoda, uz kuru mammai jau skatījās brīvdabas muzeja tirgū un šoreiz dabūja bļodu :D Raitis Zvanītājs → facebook.
Koka kategorija
Piekariņi izdomājām ka varam katram radiniekam ziemasvētkos uzdāvināt šo kā eglīšu ornamentu ar viņu vārdiem, bet piekariņu nepietika un pārdevēja uztaisīja papildus vēl vajadzīgo skaitu piekariņu :3 Rokdarbu studija “Spārni” → facebook, tieši pie Ingas Dukšas.
Ķemme nevaru internetā atrast saites bet pie telts bija šis nosaukums Pinumu darbnīca.
Skolēnu uzņēmumi
2 dienas skolēni pārdeva savas veidotās lietas bet uz noteiktu laiku, 2 vai 3 stundas?
No kreisās uz labo pusi.
Sapratu ka skolēni veido savus uzņēmumus sadarbojoties ar šo → JAL Sākums
Koka kalendārs Pārdevējs bija pavisam maziņš puika, kurš, malacis, naudu skaitīja galvā :D
Radot.Rokām.Kokā. → facebook.
Zobu pasta zobu pasta ar kuru vari ceļot, savu darbu izdara, bet tāpat dīvaina sajūta bija kamēr pieradu :D Bite White.
Ievārījums vēl tur bija vafeles un cepumi, bet tie jau ir apēsti :D Garšu pavēlnieks.
Kosmētikas kategorija
Biju kaut kad sen sen nopirkusi krēmu no šejienes un man patika nu tad sapirku arī sev un mammai lietas izmēģināt un mini roku krēmu dabūju bez maksas yippie :D Gusto → internetveikals, facebook, instragram.
Vēl tur trūkst lielā roku krēma un lūpu balzāma bet tas jau ir aizeceļojis dāvanā :D
Rotu kategorija
No kreisās uz labo pusi.
Mammas misija bija dabūt dzintara klipšus!
Zaļganie dzintara klipši pirmais veikals kur uz vietas bija klipšu auskari, un vēl pēc pirkuma katrai iedeva apzeltītu varsi ar dzintaru lai makā vienmēr būtu nauda :D Saules Akmens → internetveikals, facebook, instagram.
Brūnganie dzintara klipši Kad prasījām vai ir klipši teica ka tirgū nav bet nākamajā dienā atnesīs uz tirgu, yey :D City Amber → internetveikals, facebook, instagram.
Garie dzintara klipši šie auskari visvairāk patika mammai jo pirmā vieta kur varēja jebkuro auskaru nomainīt pret klipsi, un arī pat bija izvēle no dažādiem klipšu veidiem. Jo citās vietās ja ir klipša auskari tad īsie bet šeit gan garie un īsie :D Gaida Pasova → facebook.
Lielā sakta nevaru ineternetā dabūt saites pat rakstot precīzi kā ir pierakstīts Juris Pilmanis → Senās Rotas
Latvijas piespraude kaut kas interesants ko nēsāt parastās lentītes vietā. Made by Weiss → facebook, instagram.
Neaizmirstulītes kaklarota Es kā reiz gribēju sev tādu kaklarotu un arī atradu yippie!!! Mazā galaktika → facebook, instagram.
Ādas kategorija
No kreisās uz labo pusi.
Maks ar siksnu Oriģināli makam bija tikai 1 tautiskā zīme, bet mamma gribēja vēl un viņai nākamajā dienā atnesa maku ar uzsistām ekstram zīmēm kuras vēlējās un cenu arī nepacēla :D
Dunense → Internetveikals, facebook, instagram.
Imants aproce šī tika pirkta dāvanai un jau ir atdota saimniekam :D TLMS “Plastika”
Melnā aproce ar jostu TRUST ME TĀ APROCE IR DOPE, tekstila kategorijā būs bilde kā izskatās uz rokas. RR Leather Accessories → internetveikals, facebook, instagram, pintrest.
Baskāju apavi Kaut kāds onkulītis staigāja pa ielu un lielījās cik forši apavi, tagad mammai arī ir šie apavi :D Dabīgās ādas darbnīca → facebook, instagram.
Nav bildes, bet dāvanā arī aizgāja soma no Kristāla kurpīte → internetveikals, facebook.
Tekstila kategorija
Pirmajā attēlā ir tā DOPE aproce :D
Tajā pašā attēlā ir melnie linu šorti, ar lielām kabatām no IDYLLO → internetveikals, facebook, instagram.
Otrajā attēlā man bija ļoti auksti un beidzot arī man ir lakats, un brīvadabas muzeja sakta labi piestāv lakatam :D SIA LiePAS46 → internetveikals, facebook, instagram.
Vēl nav bildes bet mammai nopirku kleitu, man diemžēl nederēja no šejienes Krese → internetveikals, facebook.
Un 2 krekli kuru nav jo tika pasūtīti no šejienes Biedrība “Lelat” tur arī pina dzīvos vainagus un ziedu pārpalikumus dāvināja visiem kas gribēja :D
Papīra kategorija
No kreisās uz labo pusi.
Apsveikumu kartiņas man patīk interesantas kartītes ir īpaši latviešu valodā :D Aleksandrs Aleksandrovs
Grāmatas Mamma ļoti gribēja šīš grāmatas un es arī viņas pēc pirkšanas izlasīju un bija interesantas, BET!!! Šeit nevarēja maksāt ar karti un man nepietika skaidrās naudas, UN ATMINI KURAM MAĢISKI NAUDA NEPALIKA MĀJĀS UN VISU LAIKU BIJA NAUDA!!! :D bet viss chill viņa man nopirka to DOPE aproci :D TLMS "Dzilna’’ → youtube.
Un tas kopumā ir viss, ja kaut ko aizmirsu, vai links nestrādā tad man vienalga :D negribu neko labot :D