Parādi ko šodien nopirki ^~^

manējie jau ir pēcmācēji no veikala dzīvniekiem,senči diemžēl jau aizgāja vieglās smiltīs :pensive:

1 Like

Vavaviva. Tas pilnīgi ir ar XML pieslēgumu nevis USB?

Pro tip, kamēr tas mikrofons nav baigi smagais (ap 1 kg un vairāk), paķer lētāko šāda tipa statīvu Mikrofona statīvs Platinum MPC1BK un kādu švammi, kas lien virsū Mikrofonu Pop filtri un ekrāni . Mikrofona novietojumam ir milzīga loma gala skanējumā. Pa labam tu mikrofonu vēlies ne pie pašas mutes, bet diezgan tuvu tai - izklausīsies vislabāk un varēs dzirdēt vismazāk citus istabas trokšņus.

1 Like

Es pilnīgi gaidīju, kad parādīsies :rofl::rofl:

1 Like

Another day, another fight for better audio. :joy:

2 Likes

Izstaigāju doma laukuma tirgu

Maizes klucis ar ko cilvēku var nosist un 2 sveces

6 Likes

O, es kad Vērmanes parkā bija gadatirgus, skatījos uz šo maizi, bet tad es nopirku vaska sildāmo lampu un vasku, un auskarus

Kaķu soma, telefona vāciņš draudzenei, bumbiņa kaķim ^~^

7 Likes

Pagājušā @xHorrorGirlx saspēle mani iedvesmoja paķert uz atlaidi Living Forest vācu izdevumu. :D

9 Likes

Jāuzmanās, spēle var tikt ietverti noteikumi, kas raisīs vēlmi cilāt roku :sweat_smile::joy:

2 Likes

Ta jau tev būtu vairāk jāsatraucas, ka es katru darbadienu esmu pakļauts vāciešu ietekmei. :D

1 Like

Viens no šodienas mazajiem ieguvumiem :purple_heart:

9 Likes

3 jau pašai ir, vai nebija pieejams?:sweat_smile:

Nav nekur pagaidām, man teica, ka pēc pāris nedēļām jābūt

Cukini (kaķis un coconut eļļa jau bija) pagaidam tas ir vienīgais ko drīkstu ēst

4 Likes

Pilnais šodienas hauls, 120€ vērtībā :sweat_smile::sweat_smile: viss, ko plānoju tika dabūts, un vēl papildus impulsīvas lietas

10 Likes

@salkineksa in a nutshell:

5 Likes

Ņemot vērā, ka alga bija 10. un tagad ir end of the month… Es varu atļauties :)

3 Likes

2 Likes

9 Likes

Mani vienmēr uzjautrinājis Sparkle firmas nosaukums. Sounds like foreshadowing.

1 Like