Man vēl aizvien ir savs A51.
Toreiz forumā pat vaicāju par telefoniem @Enemijs vajag jaunu telefonu - ieteikumi .
Tik neesmu tur toreiz updeitojis, ka un kādu iegādājos ;d
A51 tika izlaists 2019. gadā, bet es to norpirku gadu vēlāk, kad cena nokritās zem 300 €.
Un pa lielam mani šis telefons vēl aizvien apmierina.
Except … Headphone Jack nočakarējās pēc kāda laika. Darbojas, bet čakarējas. Bet nu es pats pie šiem uz remontēšanu tā arī naizvedu. … Un arī liekas ka baterija izlādējas nedaudz ātrāk, ja izmanto vienu otru specifisku app.
p.s. un man ir 4G modelis.
Bet jāmin ka gadu vai divus vēlāk kad man nočakarējās tas Headphone Jack, uzmetu aci citiem A modeļiem un A52 izskatījās kārojoš, jo jaunāks, vairāk tiek slavināts par iepriekšēiem A50’s un pat par jaunāku A53, it even had 2 speakers not just 1, un pēdējais A50’s modelis ar Headphone Jack. (sākot ar A53 Headphone Jack tika izņemti )
…
Bet nu man nebija naudas tam, tik ātri pirkt jaunu telefonu negribējās, tikai HJ problēmas dēļ ar negribējās pirkt, un es jau biju par vēlu uzmetis aci tam, jo jau bija iznācis A53 un varbūt a54, tad nu A52 bija jau izpirkts visur un 5G versija maksāja pārāk daudz.
Arī laikam A70’s telefoni bija labi, bet dārgāki, bet izskatās ka tālāk par A73 netika.
Uzmetu aci tam A56 and wtf? pat izņēmuši Memory Card slot tagad.
Gribētu teikt, ja es gribētu pirkt jaunu midrange telefonu laikam nāktos pirkt zemāku A modeli, bet apskatot arī nekā normāla - no A70’s and A40’s no more, no Memory Card Slot in A36, No Headphone Jacks in A10’s and A20’s.