vienīgais, kas man nesen tāds jocīgs bija - uz darba telefonu zvana numuri, dažādi, bet visiem pirmie cipari vienādi - +371 66 257… un tad ir piemēram 535 vai 842 vai 260,
kad paceļu klausuli - tur vienkārši skan mūzika.
neviens nerunā, nekas nenotiek, bet skan mūzika.
un i mean - es it kā neesmu dikti picky par mūziku, bet nu varēja vismaz kaut kā pamainīt melodijas - a tā visu laiku viens un tas pats meldiņš.
Tas varbūt kāds princis kas meklē kam atdot naudu… Nokavēji.
Man nesen kaut kāds numurs zvanīja, kad pacēlu, tur arī bija melodija un es uzreiz noliku klausuli :D
Draugam vakar mega scams bija.
Piezvana nepazīstams numurs, šis viņam whatsapp uzraksta jautājuma zīmi. Nepazīstamais numurs pretī jautājuma zīmi.
-tu man zvanīji
-nē, nezvanīju, * aizsūta screenshot ar zvanu vēsturi, kur nav zvanījis *
Bet reāli bija neatbildēts zvans, wat
Zvanu vēsturi var izdzēst.
But also, telefona numuru ir iespējams spoofot.
Tā kā, iespējams, ka tas konkrētais cilvēks, kuram tas numurs piederēja, reāli arī nezvanīja, bet zvanīja kāds cits, kurš izlikās par to otru.
Whatsapp bilde neliecināja par to, ka džeks tiešām būtu scam zvanu taisījis. Normāls cilvēks arī atzītos, ka sorry, sajuka
Vo mēs ar domājam, ka kāds cits viņa nr izmantoja
Šodien man zvanīja vīrietis, kas teica ka ir Tele2 operators, bet runāja krievu valodā un negrasījās mainīt sarunas valodu. Pateicu, ka neticu un nometu klausuli.
Šajā gadījumā es noinformēju pašu tele2, lai pieraksta krāpnieka telefona nr.
Man pie durvīm dažas dienas atpakaļ bija it kā Bites darbinieks, ģērbts atbilstoši, uzrādīja kaut kādu random bites kartiņu, kas uz kakla karājās, bet nekā personīgi identificējoša uz tās nebija. Ķip aptauja, prasa par pašreizējo internetu un TV, rēķinu apmēriem, lietotājiem mājās, utt.
Es vienkārši auto pilotā kaut ko noberu, neesmu radis durvis cirst cilvēkiem sejā, bet šī prasme jāapgūst nākotnē. Beigās viņam vajagot telefona numuru, ko nevajadzēja dod, bet iedevu, jo es vēl auto pilotā. Tad man uzreiz atnāk īsziņa ar saiti, kam nav bites domēna, kaut kāds pilnīgs randoms. Viņš grib, lai es spiežu uz tās saites, kas mani izsita no auto pilota un atteicos.
Ja tas tiešām bija bitenieks, tad viņiem process ir absolūti garām.
Man vienreiz bija kas līdzīgs, taču pat nekādu kartiņu nerādīja. Kaut kāds čalis stāvēja pie durvīm, burās savā planšetē un uzdeva man jautājumus. Stāstīja, ka manā mājā drīzumā parādīsies jauns slepens pakalpojuma piedāvātājs un vai es negribu viņiem atstāts savu numuru. Es, pats pa sevi, neko neatstāju. Dāžus mēnešus vēlāk Tele2 sāka piedāvāt kabeļa internetu. Mans labākais minējums bija, ka tas čalis bija no Tele2, bet kopsummā tā apmaiņa bija jocīga. Viņš to savu planšeti lietoja tā it kā viņa pirksts būtu burvju nūjiņa un burvestības strādā tikai, ja viņš gana atvēzējas. :D
Manējais uz printētas lapas kaut ko skricelēja. Lai ko viņi piedāvātu, man low tech risinājumi neinteresē.
Man gan pie durvīm klauvē tikai kartupeļus piedāvāt
Atsūti šos pie manis. Tikai lai maksājumu termināli arī paņem līdzi. :D
Nākošreiz paprasīšu vai var ar pārskaitījumu paņemt :D
tinyurl
ISHYGDDT
Tas un numurs sākas ar +591, kas ir no Bolīvijas. RCS, nevis SMS. Un numurs netiek automātiski pārsaukts par “Pasts.lv”. Valoda diezgan korekta gan, ChatGPT uzdevuma augstumos.
Man liekas man šis pēdējo reizi nāca no vietējā numura, taču neesmu uz 100% pārliecināts.
Ar gaidīji paku? Interesanti, kad nekas nenāca no pasta, tad šitādus arī neredzēju. Bet tagad, kad vienu saņēmu un vēl divas pakas gaidu, pēkšņi sāk spamot. LV pasts gan jau nopludinājis datubāzi kaut kur.
Nē, negaidīju. Tā kā šis ir jaunākais krāpnieku ziņu paveids, domāju tev vienkārši nepaveicās. Principā tagad visi pasūta kaut ko ar piegādi un paciņas vienmēr ir ceļā.