PC: @Menestrels - Menestrels#21130 @Kadiljaks - Kadiljaks#21924 - esmu atvērts, varu saspēlēt setd., svētdienās vai darba dienās vēlu vakaros ap 23:00 @Onii_chan - Golden#21216 - Es varu izvilkt jūsu OW rankus uz augšu! Varu spēlēt diezgan bieži. @MoistFace - MoistFace#2359 Spēlēju retos gadījumos un nav žēl kļūt par komandas tanku vai dakteri. @StopThatPls - StopThatPls#1571 - Sudraba portrets. Varētu teikt, ka reti spēlēju. @Tumshais - Dairis#2557 gold. vienmer speleju ka jads pasauc :D @vriska - pirmdien#2506es esmu visur @Salody - Salody#21754 @pamcake - Pamcake#21645 @GunCha - GunCha#21785 @Ramenai-Meldeer#2300
PS4: @vriska - pirmdien, meklēju cilvēkus, ar ko qp un arcade tusēt. ranked? manā spēles kopijā nekā tāda nav @xrobisxxs - xlauraxxs, spēlēju visa veida modes , Grindosim Loot Boxes kopā .
Atstāj savu niku, tikai, ja vēlies ar kādu saspēlēt…
Nop, neesmu sācis spēlēt tik daudz, lai jau tiktu dimantā Esmu platīnā, bet @Kadiljaks goldā. Ar tevi nebūs tik vienkārši. Nevarēsi tik ātri tikt ranku spēlēs. No sākuma tev nāksies sasniegt 25. līmeni, izspēlēt 10 placement mačus, un lai sāktu spēlēt ar mums, jādabū savs ranks tik augstu, lai būtu tuvu mūsējam (max ir 1000 punktu atšķirība rankos, esmu 2600+)
cilvēki ar konsoli, piedāvāju jums izdevīgu piedāvājumu: spēlējiet ar mani un es jums uz X mačiem sēdēšu ar heals virsū. moira, zen, ana, izvēlieties paši savu kabatu. satisfaction guaranteed, bet naudu atpakaļ nedabūsiet.
:^)