Agrāk twitch prime varēja paņemt par velti uz nedēļu, nezinu vai tāds darījums vēl pastāv.
Actually jā , tie skini ir amazing , bet ehhghhh lai es tērētu par viņiem naudu es nezinu .
Ko jūs domājat ?
Tas laikam dēļ tā Pink Mercy skina. Blizz pamanīja, ka baigi var nopelnīt, vot laikam tagad arī mēģina to izdarīt neesmu gatavs tā vnk maksāt par skinu 10$
Cita lieta, kad labdarībai, tikai nauda nodota, bet ne jau 20 zaļie par skinu! Lai gan protams ir cilvēki, kas pērk … būs pieprasījums, būs piedāvājums.
Bez krasainiem zargonuem iztiekot, afiget! Visdrizak, cik noprotu, calim jauI ir priekszinasanas “mehanika”. Jagaida no vinarita rein cos.
Es šodien dabūju labāko Voice line kādu vien varētu dabūt OW. Orisas jaunais, eventa voice line - “Golden”!!! Tieši atbilstoši manam nikam!! Laiks sākt meinot to mazo zirdziņu!
Rīt izies jauna OW filmiņa!!!
Pries Nerdiem ir
http://www.omnicmeta.com/2018/08/patch-127-changes-support-meta-analysis.html
lasam macamies ka celt SR @haachikooo @vriska kas vel mums main heal ?
Patiesībus sakot, ļoti viduvēja. Protams, kritizēt vienmēr var, bet nopietni, pats stāsts ir samērā tukš, pilns ar caurumiem un samerā vājš tieši dva kā personāža atklāšanā, salīdzinot ar citiem.
:o
- PTR ir jauna control karte, Busan (d.va’s MEKA HQ)!
OMFG YES!!! SKRIENU UZ MĀJĀM LAI NOSKATĪTOS!!
teksts ar maziem burtiem lai šis posts neskaitītos kā tukšs
Hey! Overwatch cienītāji un pārējie Blizzard game fani -
Esmu atrodams Battlenetā: GunCha#21785
Esmu iesācēja līmenī, bet droši varat pieaicināt, labrāt uzspēlēšu ar jumsīm. :)
meties tik iekšā, čupiņa krājas :^)
wtf! es te pa zemi vārtos jau xD
Jā pieejot pie tā mikrafona un nospiežot “interactive” pogu, sanāks padziedāt… tajā mapē vispār ir daudz interesantu fīču…