Pieņemu, ka Blizzard atkal kļuva par DOS uzbrukuma upuri.
mmmm bastion decepticon skin…
Null Sector skin check
Omnic Crisis skin check
i am only one who see bastion as perfect troll hero?
Interesanti vai arī šogad katram varonim būs vienas tēmas emote, kā piemēram iepriekšējā reizē bija tas dance events?
īsumā:
Lego un Blizzard vienojušies par Lego komplektu izlaišanu, kuros ietilps figūriņas, kā arī populārākās kartes. Pilnu ziņu var šeit:
RIP my money xD
Woah xD Bastioni ir diezgan kaitinoši DM, tāpēc es cenšos vai nu izvairīties no tiem vai arī ātri novākt.
Es vakar beidzot ar doomfistu dabūju to pirmo vietu DM
Vakar es pamanīju, ka Doomfista jaunais formal skins ir vienīgais skins, kur Doomfists ir apģērbts xD
Kad uzrakstu Blizzā @Kadiljaks un viņš neatbild, tad man ir tikai 2 domas par to, kurš gan ir online
šodien spēlējot comp iepazinos ar latvieti (gan no pretējās komandas, kurai mēs zaudējām, bet that’s another story) - man komandā bija someone named Matiss un šamējais uzrakstīja “Matiss, tu latvietis?” un es nenocietos “nezinu, bet es esmu :D” un tā radās mūsu draudzība, nosacīti, jo viņš spēlē tracer un es biju mercy and that guy just did whatever tracer does, lai mani mocītu :D anyway, kopā uzspēlējām vēl pāris spēles - he is a cool dude :3 just thought i’d share.
pa brīvu brīdi paskatījos owl rerun (tieši tagad iet mayhem vs gladiators) un wow, dragons ar to 0-32…
F
Lai jūs ar Vrisku nesakautos par iespēju spēlēt… https://eu.shop.battle.net/en-gb/product/overwatch?blzcmp=ow_buy_header pašlaik ar atlaidi )
Tas bija mans pirmais piedāvājums, taču viņa vēl nebija pilnībā pārliecināta, ka spēlēs OW uz PC.