Nejaušu faktu sadaļa

Par ko mēs šeit konkrēti runājam? Jo HentaiHercogs ieteica vodku pret caureju, bet tas, ko tu apraksti, galīgi neizklausās pēc tā.

Alkohola lietošanu jā, tautas medicīnu - tā jau ir cita tēma. Tautas medicīna nav tikai nodzeršanās līdz “man vairs nekas nesāp, jo blackout”, lai gan daudzi tā, šķiet, uzskata.

^^ tas sū*s nepalīdz pret reālām sāpēm. Tas, ko viņš tyip ārstē ir tas pats, ko var atrisināt ar endorfīniem - kas nu kuram to efektīvi izraisa. Tikpat efektīvs kā šokolādes tāfele, tā kā - izmesta nauda.

Un alkohols un uzlējumi ir daļa no tautas medicīnas. Alkohols ir daļa no indēm, ko izmanto konrētās situācijās ārēji un iekšēji. Indes ir reāla tautas medicīnas sastavdaļa - nav tikai kumelīšu tējiņa, ķērpju kompreses, un tas, ko aprakstīja Helēna Rubine “Ārstniecības augi” enciklopēdijā - tā ir daļa no tā.
Ja alternatīva ir negulēt 48 stundas, alkohols ir mazāks ļaunums. Ar visām indēm ir tā - un vienmēr jāpievērš uzmanība dozai un lietošanas biežumam.

Tas pats ar badošanos - konkrētās situācijās ar konkrētu ilgumu - tas ir labāks variants par veselīgu ēšanu. Piemēram, ja ir steidzīgi jānodzen insulīna līmenis vai konkrēta veida iekaisuma līmenis. Bet ikdienā badoties tas ir anoreksijas variants un tu vari nomirt no uzturlīdzekļu deficīta.

Badošanās arī ir daļa no tautas medicīnas - izplatīta metode visā pasaulē. Tā ir ar daudz ko - vienmēr ir jāizvērtē, kas ir tas ko tu centies novērst un vai ļaunums, ko tu nodari savam ķermenim lietojot kaut ko ir labāks par ļaunumu neko nelietojot.

Tu esi mēģinājusi?

Fizioterapijas centrā citam nolūkam, pleca sāpes pēc traumas, bet tā pati tehnoloģija.

TENS doesn’t work for everybody. It can be uncomfortable but shouldn’t be painful. You may experience skin irritation where the electrodes are stuck on.

Kas arī notika, un…

It is not clear how TENS works to relieve pain.

It’s possible that it blocks pain signals by stimulating different nerves in your spinal cord. It might also cause the release of endorphins, the body’s natural pain relievers.

There is not a lot of evidence to show that TENS works to reduce pain, but some people find it helpful. (sauce: https://www.pregnancybirthbaby.org.au/)

Pilnīgs BS in other words. Pats esi mēģinājis?

Man nav menstruāciju sāpju, vai jebkādu citu periodisku muskuļu sāpju. Es vienkārši piedāvāju alternatīvu, kurai ir pētījumi, kas apstiprina, ka tas strādā:
Transcutaneous Electrical Nerve Stimulation (TENS) for Primary Dysmenorrhea: An Overview - PMC.
Using TENS for Pain Control: Update on the State of the Evidence - PMC.

Literally nothing is 100% in this life.

Varbūt tev uzgrieza pārāk augstus hercus, ja sāpēja? Vai arī, ja kairināja ādu, tad iespējams, ka pie vainas bija gels, kuru izmanto zem elektroda:

Shit happens.

Pilnīgs BS is neiedot linku uz (cienījamiem?) avotiem, no kuriem ņēmi savu tekstu.

Nē nu vienmēr ir nedaudz destruktīvā opcija mēģināt sevi pārliecināt, ka nē tev nesāp un sāpes ir tikai galvā. Bet nu tas ar strādā līdz brīdim XD

Anyways…

Ja ļoti gribas šķaudīt, bet nav piemērotais brīdis, tad var uzspiest uz augšlūpas vidus punkta, tieši zem deguna, un ķņudoņa pāries

1 Like

Žagu apturēšanai man strādā liela ūdens daudzuma izderšana - parasti ap 500-800 ml vienā reizē. Ja tas nav iespējams, aizturēt elpu un kad vairs nevar turēt, tad norīt gaisu mēdz arī palīdzēt - bet nereti jādara 2-3 reizes līdz iznāk.

Citi hacks?

Es parasti spēcīgi spiežu ar mēli pie augslejām līdz pāriet. Varbūt strādā kā placebo, bet man palīdz.

man liekas ka oglīte ir da best option for it :thinking:

1 Like

Kādreiz ir arī gadījies kartupeļu cieti dzert

1 Like

Man oglīte baigi nepalīdz. Varbūt uzreiz apdegusi pagale jāgrauž lai ir efekts

Redzu tu no Latgales sev līdzi atvedi arī daļiņu mentalitātes. :joy:

Man šo lika darīt ģimenes ārste, kad pēdējo reizi viss bija slikti. Strādāja, palika drusku labāk.

1 Like

HILARIOUS :D

Nav gluži fakti, bet close enough; 100% šo jau vairs neuzzināt.

1 Like

(and probably any other pain)
https://www.instagram.com/p/CuB7t_BsJwE/

Izrādās ir veids kā citiem paradīt kā tu redzi bez brillēm. Nofokusē savu telefona kameru caur vienu no lēcām, kad esi dabūjis asu bilde noņem brilles un uzņem to miglaino bildi

Strādā diezgan labj

3 Likes

4 Likes

https://www.reddit.com/r/interestingasfuck/comments/17eidvn/visualization_of_pi_being_irrational/

Furries, now you know.

No no no no, tik dažādas lietas, Teratophilia ir attraction to grotesque aliens, or tuvākais uz furry pusi - vendigo - half skeleton, half-man, half beast, - tā sērija. Nav sakars ar people dressed in plushie outfits. Wrong kink man. Furijiem nav tas šausmu elements iekšā, kas pievelk tos kam seksuāli patīk reāli monstri.

2 Likes