Par ko mēs šeit konkrēti runājam? Jo HentaiHercogs ieteica vodku pret caureju, bet tas, ko tu apraksti, galīgi neizklausās pēc tā.
Alkohola lietošanu jā, tautas medicīnu - tā jau ir cita tēma. Tautas medicīna nav tikai nodzeršanās līdz “man vairs nekas nesāp, jo blackout”, lai gan daudzi tā, šķiet, uzskata.
^^ tas sū*s nepalīdz pret reālām sāpēm. Tas, ko viņš tyip ārstē ir tas pats, ko var atrisināt ar endorfīniem - kas nu kuram to efektīvi izraisa. Tikpat efektīvs kā šokolādes tāfele, tā kā - izmesta nauda.
Un alkohols un uzlējumi ir daļa no tautas medicīnas. Alkohols ir daļa no indēm, ko izmanto konrētās situācijās ārēji un iekšēji. Indes ir reāla tautas medicīnas sastavdaļa - nav tikai kumelīšu tējiņa, ķērpju kompreses, un tas, ko aprakstīja Helēna Rubine “Ārstniecības augi” enciklopēdijā - tā ir daļa no tā.
Ja alternatīva ir negulēt 48 stundas, alkohols ir mazāks ļaunums. Ar visām indēm ir tā - un vienmēr jāpievērš uzmanība dozai un lietošanas biežumam.
Tas pats ar badošanos - konkrētās situācijās ar konkrētu ilgumu - tas ir labāks variants par veselīgu ēšanu. Piemēram, ja ir steidzīgi jānodzen insulīna līmenis vai konkrēta veida iekaisuma līmenis. Bet ikdienā badoties tas ir anoreksijas variants un tu vari nomirt no uzturlīdzekļu deficīta.
Badošanās arī ir daļa no tautas medicīnas - izplatīta metode visā pasaulē. Tā ir ar daudz ko - vienmēr ir jāizvērtē, kas ir tas ko tu centies novērst un vai ļaunums, ko tu nodari savam ķermenim lietojot kaut ko ir labāks par ļaunumu neko nelietojot.
Fizioterapijas centrā citam nolūkam, pleca sāpes pēc traumas, bet tā pati tehnoloģija.
TENS doesn’t work for everybody. It can be uncomfortable but shouldn’t be painful. You may experience skin irritation where the electrodes are stuck on.
Kas arī notika, un…
It is not clear how TENS works to relieve pain.
It’s possible that it blocks pain signals by stimulating different nerves in your spinal cord. It might also cause the release of endorphins, the body’s natural pain relievers.
Žagu apturēšanai man strādā liela ūdens daudzuma izderšana - parasti ap 500-800 ml vienā reizē. Ja tas nav iespējams, aizturēt elpu un kad vairs nevar turēt, tad norīt gaisu mēdz arī palīdzēt - bet nereti jādara 2-3 reizes līdz iznāk.
Izrādās ir veids kā citiem paradīt kā tu redzi bez brillēm. Nofokusē savu telefona kameru caur vienu no lēcām, kad esi dabūjis asu bilde noņem brilles un uzņem to miglaino bildi
No no no no, tik dažādas lietas, Teratophilia ir attraction to grotesque aliens, or tuvākais uz furry pusi - vendigo - half skeleton, half-man, half beast, - tā sērija. Nav sakars ar people dressed in plushie outfits. Wrong kink man. Furijiem nav tas šausmu elements iekšā, kas pievelk tos kam seksuāli patīk reāli monstri.