Nejaušu faktu sadaļa

TIL.
Also:

1 Like

Lol, es šo izmantoju, lai mazināt sāpes mēnešreizēs (orgasmi samazina sāpes, ja kāda meitene nezināja un vēl neizmanto)

Manuprāt tas ir universāli, tas ka finišēšana samazina sāpes.

Vismaz palīdz tad kad savā veiklībā kaut kur noveļos un apdauzos/noskrāpējos XD

Arī pret galvas sāpēm palīdz bet tad ekrānā neblenzt. It īpaši js gslvas sāpes no blenšanas ekrānā

1 Like

Čaļiem sarežģītāk to izmantot, jo sarežģītāk izdarīt to nepamanāmi priekš citiem.
Starp citu, man šīs mehānisms dažreiz nostrādā pats no vēdera sāpēm, kas ir diezgan interesanti

5 minūtes tualetē XD

Kas par uhu tēmu! :kissing_cat:
Sāpes mazina jebkura endorfīnus radoša aktivitāte - tostarp sports un šokolāde. Loģiski, ka sekss, kas ir endorfīnus radoša aktivitāte, arī palīdzēs. Lai gan sports/chocolate seems a lot less messy :'D //and easier to implement - and no secrets necessary (with bodily fluids involved)

2 Likes

Es tak tieši saku, ka šo var bez seksa, vispār sev nepieskāroties, diezgan ātri un pat kad nav spēka. I mean šokolāde pret menešreižu sāpēm nepalīdz un uz sportu spēka galīgi nav

Par šo es esmu lasījis, ka palīdzot arī elektroterapija - ir nopērkami tādi aparātiņi ar elektrodiem, kurus uzliec atbilstošajās zonās un pieregulē pareizo frekvenci/jaudu/hz precīzi ko, un vai nu samazina vai pilnībā noņem sāpes.

https://www.google.com/search?q=tens+machine+for+menstrual+cramps

Definitely piekrītu par sportu. Bet tur jābūt baigi uzmanīgam lai nepadari visu vēl trakāk. Ar lauztu kāju iet deadliftu taisīt nebūtu gudri…lai gan zinu cilvēkus kas to ir darījuši, jo tak rutīna un memberships

Pats jau neesmu labāks. Dzenu kā zirgu sevi

Interesanti, man palīdz gan šokolāde, gan sports (gājiens ātrā solī, kaut kas pa vidam starp iešanu/skriešanu), un ja ir galīgi slikti - alkohols. Labi mājās turēt pudeli brendija, ja nu kas - cheapest and most effective over-the-counter painkiller. :'D

Labi, šitas nav īsti par sāpēm bet piparu šņabis ir labākais līdzeklis pret caureju. Pretīgs, bet ar nazi nogrieza.

Apskaužu, izskatās, ka tev tiešām tādi laifhaki nav vajadzīgi

You can never have too many lifehacks! :grin: :+1:

Oh cmon, that’s just… no. Tad labāk nopērc TENS aparātu.

what were the circumstances you tried to try that out ?!

Atceries latgales roadtrip? Man vēl tās nedēļas sākumā bija lielās vēderproblēmas. Needed a fast solution, un sencis padalījās ar zināšanān.

Zināma loģika tur ir, jo tomēr tev iekšas toek izdezinficētas

Oh god, not this “vodka dezinficē iekšas” bullshit again…

Nu nez gan cik viņš tur līdz zarnām tiek :sweat_smile:

Izdezinficēšana strādā tikai mutes/kakla līmenī, tālāk ir…

Alcohol irritates the gut, causing inflammation in the lining of the intestines, which stops the gut from absorbing nutrients as well as usual . Anything that the body cannot absorb will pass through the gut and out of the body as waste. (Medical News Today)

Tā kā - ja cietāks vēders ir ko vajag, jebkurš stiprais palīdzēs. :'D

Jurchiks galīgi tautas medicīnu un alkohola izmantošanu kā medikamentu neatzīst. Kas is saprotams, jo beigi viegli ir iekrist galējībās, bet ja mēs pieņemam, ka cilvēkam ir nenormāli sūdīgi reizi dažos mēnešos (vienu vai divas dienas) - un over-the-counter medications don’t work, tad opcijas ir:

1. Mocies un esi nomodā 48 stundas, jo sāp ļoti, ka nevari pagulēt.
  2. Opiodīdi (vai nu nelegāli, vai hell experience ar ģimenes ārstu, kas tev neticēs - typ kā var būt ka ne paracetamols, ne aspirīns, ne diklofenaks nestradā? Vienreiz bija hroniska situācija, kad vajadzēja mēnesi kaut ko pēc traumas, savādāk sāpēja tik ļoti, ka nevar pagulēt - un no sleep - no healing. Tad arī uzzināju, ka opioīdi ir vienīgais pretsāpju līdzeklis, kas reāli strādā un nesāp tik ļoti, ka nevari aizmigt.)
  3. Alcohol. Will knock you out un viss okei.

Tad man liekas, ka alkohols ir okei variants.

2 Likes