Mūsu pieredze ar Windows versijām

Sounds logical, bet jā, interesanti, ka tādi pigoriņi. But in any case, es neesmu ieinteresēts slēgt ārā Windows Update, es vienmēr visu cenšos turēt up to date, lai gan ne regulāri (e.g. telefonā aplikācijas apdeitoju reizi kādās pāris nedēļās, bet ja iznāk Android update, tad tajā pašā dienā).

Problema ir necieņa pret lietotāju… anti consumer practise… piem windows ļoti lielā kaifā par šo:

BET Linux sen jau 10x labāk ir izveidojis šo principu, i cant trust windowam sorrry…

1 Like

Honestly, I wouldn’t trust users either. I know enough about people. Bet, protams, power userim tas ir aizvainojoši, un tas ir pašsaprotami.
I’m simply next level, es saprotu, ka apdeiti ir nepieciešami drošībai + bagfiksi, es saprotu, ka reizēm kāds apdeits var kaut ko salauzt, because nothing is 100% guaranteed (I would know, I’m a developer), tāpēc es tos ne vienmēr instalēju uzreiz, it īpaši Windows gadījumā, jo cilvēkiem ir bijusi visāda pieredze, un, attiecīgi, mani tas neaizvaino.
Praktiski, apdeitu jautājumā, priekš manis, Windows vs Linux vs Mac vs Android nav atšķirības, es jebkurā gadījumā instalēju apdeitus tikai tad, kad es to izvēlos, ne automātiski.

Bet tavam skrīnam nav nekādas saistības ar Windows apdeitiem.