Kāda gan vaina w11? Lietoju jau divus gadus un nav problēmu. Uz 10 pat atgriezties vairs negribētos.
tas, ka viņi ir tik uzbāzīgi ar versiju kurai nav ievērojamas izmaiņas, mazāka pieeja sistēmas konfigurācijai un kura patērē vairāk resursus.
pašam viena sistēma ir ar win10, otra win11, un to starpā pozītīvu uzlabojumu nejūtu.
W11 kaut vai dizaina ziņā ir labāks. Pēc w10 es jau gaidīju, ka nokritīs atpakaļ uz kādu w95 vai tml stilu, jo īpaši pēc W7 w10 likās drausmas. Bet bija pārsteigums dizaina ziņā.
Arī ir ērtākas fīčas. Atvēr mapes vairākos tabos, print screen ir ērts.
Runāju par start menu, gan w10, gan w11, jau pat 8.1, tas bija bezsakars, lietoju classic shell, kā W7 bija. Open Shell darbojas uz W11.
W11 ir fīča, kad spēlē spēles, windows updeiti fonā tiek nopauzēti. Tā ka noteikti nebūs tā ka spēles laika, tev sāks lādēt updeitu un sarkans pings.
Vienīgais vienam kompim bija, ka vecam printerim nebija draiveru uz w11, bet nu tur pačakarējoties varēja uzlikt ari vecāku draiveri un viss. Bet tā ar nekādām īpaši problēmām neesmu saskaries ar 11
kad win10 sāka ar saviem kontroļ paneļiem jau sākās depresija, tagad win 11 kontrolpaņeļos vel vairāk kontroles, nerunājot pat ads… vsipār windows 11 dizains atgādina man kādu gnome vai kde no linux.
Pierast vajag, visu var atrast ko vajag. Kādi tev ads vēl?
Ā lasu ir kaut kādi start menu sugessions, kurus var atslēgt, ja nevajag, nu man tādu nav, jo uzliku open shell, to jau lietoju kopš w10, w 8.1,
Bet, tie kas raud par 11, raudāja, kad bija jāpāriet no W7 uz w10, un tā pat, kad no XP uz W7. Kad W11 mirs raudās, ka jāpāriet uz W12 un teiks cik W11 bija labs :D
Jā, šie ir reāli uzlabojumi, BET man pavisam nesen bija gļuks, kad turēju atvērtu vienu folderi ar bildēm UN otrā tabā subfolderi no iepriekšējā foldera, salīdzināju bildes starp abiem (divi fotogrāfi, vieni un tie paši objekti) un dzēsu tās, kas bija liekas, UN man random momentos vienkārši ņēma un atdalījās abi tabi, izmeta kā atsevišķus logus. Nācās atkārtoti reizes 10 vērt ciet to vienu, kas izleca atsevišķi, un vērt pa jaunam subfolderi jaunā tabā, bet ik pa laikam tas pats gļuks notika. Riktīgi kaitinošs marazms, kas nekad agrāk un pēcāk nav noticis.
Man pilnīgi pietika gan ar W10, gan ar W11 start menu:
(neesmu to Office 365 izmantojis, netaisos maksāt subscription, bet poh, lai jau paliek ikona)
Man tāda gļuka, gan nav bijis, bet kā tad neiztikt bez tiem, itkā vēcākiem windowsiem nebūtu bijis gļuku
Nu nafig kreisa pusē, tur visi vienmēr spiež jo no citiem windows laikiem vareja tikt start menu tagad tur figņa:
Nu tā jau lietotāja problēma, ka šo neprot izslēgt, un var uzlikt kā pierasts kreisajā pusē windows pogu, tas prasa dažas sekundes laika.
varu piekrist un varu nepiekrist, jā lietotājs vainīgs, nezinītis. Ražotajs zin kad lietotājs nezinītis, tikunta spiež viņam virsu savus visus ultra cool stuff. Nevajag change for sake of change. Vajag būt izveides principam, kas arī nezinīšus pasargā. Ja windowam būtu divas versijas basic and advanced, tad es būtu daudz laimīgaks.
Protams, to figņu varēja uzlikt, ka pēc default ir izslēgta, bet nav jau grūti izslēgt. Protams, ka būs kāds, kas nezinās, bet tam jau ir google vai var uzprasīt kādam.
ah ir arī pasaulē nezinīši, kas neprot pat kreisā pusē augšā sarkano x uzspiest lai aizvertu. Pasaule ir plaša. Nevar prasīt kad visi googles meklēs atbildes. Tagad jau pieradījums ir AI visi mēģīna caur AI nevis meklēt pašiem atbildes.
Es nekad neesmu lietojis windows 11
Pat ne pie citu cilvēku vai publiskiem kompjiem?
He is Hikikomori.
Es tikai savu datoru visu laiku izmantoju, kas ir Linux based.
Klaunu kompānija
Man W11 ir up to date un nav nēkadu problēmu