Nejautāju.
Nu neesi tik negatīvs. Vienmēr ir iespēja nokārtot kādā mazākā Latvijas pilsētā
Nu nezinu gan, ja cilvēks brauc eksāmenus lielā pilsētā un nespēj vilkt līdzi apstākļiem, tad viņam principā nevar ļaut tur braukt, jo ir zināms risks, ka var izraisīt avāriju. Tas, ka nodod tiesības mazākā pilsētā, to nemaina.
Kādas pāris nedēļas jāpakapā noteikumus aplikācijās un websaitā, tad ar kur pierakstīšos, visdrīzāk einšteinā. + līdz ģimenes ārstam jātiek un braukšanas atļauju jāizņem csdd.
Meh. Galvenais dabūt tiesības un tad iemācīties braukt no savām mājām uz darbu.
Cik garlaicīgi… Ja es liktu tiesības, tad priekš jebkā cita, bet tikai ne darba.
Tā reiz stāstīja teorijā. Pa lielam cilvēki iegūst tiesības un tad apgūst kā braukt no mājām uz darbu. Šādā veidā pamazām aizmirstas kā braukt citās vietās un rodas “svētdienas braucēji”.
Faktiski sanāk ka pilsētā labākie braucēji ir tie kas ir svaigi iznākuši no autoskolas, jo pārējie laika gaitā aizmirst noteikumus.
Kad man bija braukšanas nodarbības, tad no Bauskas braucām uz Jelgavu un pāris reizes nodarbības bija kopā ar vēl vienu kursantu. Anyways, tas džeks arī jau ento braukšanu ņēma, visu laiku instruktoram prasījās uz skolas eksāmenu. Pēc braukšanas instruktors viņu lamā, saka, ka nekāds eksāmens, nevajag tērēt eksāmenam naudu, ja tāpat nenoliks. Šie tur abi strīdās, instruktors man sāk prasīt - nu, kā tev liekas, viņš varētu tagad nokārtot eksāmenu? Es aizmugurē tikai pakratīju galvu, ka ne XD
Nezinu vai džeks beigās nolika tās tiesības, bet cik pēc braukšanām redzēju - attieksmes problēmas. Neklausās ko instruktors saka, brauc kur grib, dara ko grib, cenšas parunāt pa telefonu braucot, ghosto instruktoru un čīkst, ka nelaiž uz eksāmenu. :D es domāju, ka daļa no mūžīgajiem kursantiem ir tieši šādi, kam vienkārši smadzene ir par īsu, lai paši saprastu ko nepareizi dara.
Un man likās ka čoma 8 reizes jau ir daudz, jopcik
Draugs gadījumā gan redzes problēmas gan nedaudz attieksme spēlēja lomu
Uii, vot par tādiem reāli būtu jābūt kaut kur ierakstiem valsts līmenī, ka šādi uzvedušies eksāmenu laikā. Un nekādā gadījumā tiesības nedot, tas ir massive red flag just waiting for trouble.
Esi uzmanīgs ar tiem jautājumiem pie ārsta. Man savulaik iedeva lapu uz kura bija jāatzīmē jā/nē atbildes uz jautājumiem. Uz visiem jautājumiem es atbildēju “nē”, vienā stabiņā, bet izrādījās ka pēdējam jautājumam “vai esat lietojuši narkotikas?” jā/nē bija apmainīts otrādi un es nejauši tur atzīmēju “jā”. Nācās labot atbildi ar ārsta parakstu
Tu tur nesāc priekšlaicīgi stresot. :D Parasti visiem sanāk paņemt drusku vairāk braukšanas nodarbības nekā plānots. Ar minimālo braukšanas nodarbību skaitu Rīgā tiek cauri tie kam ir ar ko braukt ārpus autoskolas.
Būs jābraukā papildus ar Bolt drive un kādu kam ir tiesības.
Tu tik Bolt nesaki, jo tas noteikti ir pret lietošanas noteikumiem.
No noteikumu zināšanas un ievērošanas viedokļa, noteikti. Veiklības un mākas ziņā gan ne pārāk. Autoskolā tu tik uz pusi ar dievpalīgu iemācies nolikt eksāmenu, pārējais pašam jāizsvīst. xD
Kad es pabeidzu visus eksāmenus, man bija sajūta, ka esmu atzīts par gana drošu vadītāju, lai atrastos uz ceļa un uzreiz kādu nenotriektu, ne diži vairāk. :D
braukt pa ceļiem man nav īpaši stresa, tas, kas mani uztrauc ir viss, kas notiek atpakaļgaitā un ļoti šaurās stāvvietās.
Un naktī esmu akls kā kurmis, bet pa naktīm negrasos nekur braukt.
Nu tur jau jāņem vērā arī gabarīti, tas ir, ir mazas mašīnītes un tad ir lielās (gan garumā, gan platumā, gluži kā mazi autobusi). Man it kā CSDD eksāmens bija ar mašīnu, kurā ir iebūvēts ekrāns, lai redzētu, kas notiek aizmugurē, bet man tas galīg nepatīk Bet parasti piešaujās - pēc kāda laika jūties drošāk.
Izmantoju tikai, lai brauktu taisni atpakaļgaitā, bet ne lai iebrauktu stāvvietās, tur manuāli - spoguļi, roka aiz blakussēdētāja beņķa un aidā, haha.
Uh - no šādiem uz ceļiem tiešām jāuzmanās. No viena gala iekšā un otra ārā, tikpat ātri.
Ar mašīnu jau ir kaut cik viegli braukt, bet tas tomēr nav “kā divus pirkstus apčurāt”, jo uz ceļa jādomā arī par citu vadītāju drošību.
Nu nez…ņemot vērā ka esmu ar zālespļāvēju uz vidējā atruma čut iebraucis siltumnīcas sienā…
Ar Neko jaudīgāku uz ceļiem ar citiem cilvēkiem, kokiem, grāvjiem un stabiem labāk mani nelaist
I simply zone out waaaay to easily
Man patīk domāt par masīnu kā divtonīgu nāves aparātu.