Murderbot — sākās labi, bet var beigties kā Apple noziegums pret literatūru :D

Pēc idejas šis ir viegls satīrisks sci-fi gabals ar visai augstu budžetu. Biju jau sācis sev galvā rakstīt šo tēmu par šokējoši precīzu noveles adaptāciju no Amazon puses, pirmās 3 epizodes bija riktīgi labas tādā ziņā, ka saglabāja kopējo noveles gaisotni un būtiskos sižeta punktus.

Šodienas ceturtā epizode gan izrādījās īpaša, jo tā izmeta ārā pa logu visu to par ko es vēlējos lielīt seriālu. xD Tagad tik atliek redzēt kur tas piezemēsies.

Es šo turpināšu skatīties un varu ieteikt pamēģināt kādam izsalkušam sci-fi fanam. Ja seriāls beigās izrādīsies labs, gan jau atrakstīšu šeit. Domāju tā pat jāpadalās ar šo, jo Apple+ seriāli nav tie paši atpazīstamākie.

Kādu laiku atpakaļ biju pieminējis noveļu sēriju uz ko šis balstīts, tā ir laba. The Murderbot Diaries - labs gabals, ja vēlies iemērkt pirkstus izklaidējošā sci-fi

2 Likes

Sāku skatīties. Oriģinālu neesmu lasījis, tāpēc ganjau kukturšoka nebūs tās epizodes vaibs bija drusku citādāks, bet mana interesē joprojām ir augsta

1 Like

Sanāk nav traki. Pēdējā epizodē no tādām galvenajām lietām cilvēki tika padarīti krietni spēcīgāki. Reāli, ja viņi spēja paši noslaktēt 2 apsardzes botus, kas ir vairāk nekā Slekavbots - ceļas jautājums vai viņiem vispār vajag Slepkavbotu. Oriģināla stāsta uzbūve bija tāda kā pirmajās 3 epizodes. Cilvēki iekuļas nepatikšanās un Slepkavbots ir spiests glābt šo pakaļas. Seriālā man sāk rasties aizdomas, ka viss tiek bīdīts uz to, ka pār visām nelaimēm uzvarēs draudzības un dažādības spēks nevis Slepkabots. :D

2 Likes

Seriālā sāk parādīties plots. :D

Izskatās seriāls ir izvēlējies iet jautrāku/komiskāku ceļu. Piektā epizode man patika. Tur gan vairs ir maz kas kopīgs ar grāmatu.

2 Likes