Damn
Pirms kādiem 5 gadiem noteikti varētu aizmaukt Ingested dēļ vien. Tagad laikam gan nē :D
Kas mainījies?
Nez, kaut kā mazinājās interese, gadās😅
Ah, es jau domāju grupa kaut ko nodarījusi, gaidīju kādu metāla grupu lore. :D
Nu var jau intereses mazināšanos analizēt arī sīkāk, protams, gluži bez iemesla jau tas laikam arī nenotiek xd
2018.g albums laika bija pagrieziena punkts, kur bija forši momenti, bet jau aizgāja tā tipiskā skaņas pucēšana un savas unikalitātes zaudēšana. Savos pirmajos veikumos viņiem bija savs skanējums-tāds netīrs, pretīgs. Pēdējos 3 albumos jau liekas, ka tas viss skan tāpat kā citām žanra grupām un vairs nav tik interesanti.
Reāli pēdējos 2 albumus pat laikam nav sanācis visā garumā noklausīties, tik tā virspudēji pabakstīt un tas ir noticis ar baigo aizturi pēc albuma iznākšanas laika, kas arī liecina par to, ka grupa ir zaudējusi savu aktualitāti un neizraisa tādas sajūtas kā agrāk.
Bet, protams, es neesmu kļuvis par heiteri, esmu pārliecināts, ka dzīvajā viņi iekapā ļoti labi un noteikti, ka arī starp jaunajiem gabaliem ir bangeri.
Super
Būtu arī gribējis aiziet, bet es bomzītis šobrīd. :D Jāturpina čekot vai vēl kaut kas interesants nebrauc uz LV.
Varbūt jāmēģina uz šo. Nekas cits pagaidām nekrīt acīs.
Eyy, mana malkas skaldāmā dziesma