[Metāls] Mūzikas fandoms

Well yes, bet jaunajā albumā ir oriģinālas dziesmas :thinking:

I’m sure they’re good, but they’re different.

2 Likes

yes that what im talking about
but hey overall …if you are enjoying them,good for you
kā nekā katram sava gaume un savs viedoklis

1 Like

Reāli jau tas ir tikai pašsaprotami, ka dzīvajā tiek/tiks spēlētas arī vecās dziesmas, pa lielam tā jau noteikti ir tā visa atjaunošanas pasākuma jēga-ļaut tām klasiskajām dziesmām turpināt dzīvot.

Ja viņi tikai tagad spēlētu kaut kādus jaunos gabalus un izliktos, ka viss pārējais neeksistē būtu diezgan dīvaini un tad tiešām tur būtu jābūt citam nosaukumam nevis LP.

Vokālistu maiņas ikoniskās grupās nav nekas jauns un sākotnēji vienmēr tiek uztvertas negatīvi. Protams, pilnībā saprotu abas puses un saprotu arī tos, kas negrib pieņemt šīs pārmaiņas. Objektīvi skatoties viņa ir ļoti laba vokāliste un albumā ir 2 spēcīgi hiti(pārējais diezgan meh xd).

3 Likes

O, paldies, šādi uzzināju, ka viņi visu albumu izlaida :D

2 Likes

;_;

1 Like

Uzdūros vienai grupai - baigi iepatikās

1 Like

Blekmetāls te laikam nav īpaši cieņā, bet tikko izlaidu savu pirmo gabalu latviešu valoidā. Respect visiem, kas izturēs līdz galam :smiley:

3 Likes

Vokāli tavējie?

Jā, balss un ģitāras-yours truly, bungas gan man uztaisīja īsts bundzinieks, jo pašam nav izpratnes par to instrumentu :see_no_evil:

2 Likes

Labs, bet bez teksta es nebūtu neko sapratis. xD ( varēji tak šaut gaisā jaunu tēmu, promōtot sevi )

Vai vargāns ir izplatīt blekmetālā vai arī tā ir tava inovācija?

1 Like

Nesaprast, ko bļauj vokālisti ir normāla iezīme šajā visā pasākumā :D Īstenībā gan liriku video nav gluži izplatīta lieta tādā pagrīdes blekmetālā, bet nu gribējās palaist to vēstījumu saprotamā veidā.

Noteikti, ka ir pietiekami daudz grupas, kas izmanto vargānu, bet tas laikam nav super konvenciāli.

Ir ok, es labi apzinos, ka šis nav domāts visiem :smiley:

1 Like

(15. Aprīlis - Melnā Piektdiena)

1 Like

Vēl šo piemirsu:

Uz šo gribētos aiziet. ;_;

1 Like

Teaser- šī gada mīļākais albums ir tieši saistīts ar anime :smiley:

2 Likes

Gandrīz vispār neklausos metālu, bet par šo podkāstu ierēcu pastāvīgi, laba humora izjūta. Tikai tā vien vērts klausīties :smiley:

1 Like

Neveiklums un spēja ierēkt par sevi ir mūsu specialitāte :D Bet paldies par jaukiem vārdiem :slight_smile:

1 Like

Hmm. Man noteikti Tarja ir pirmajā vietā.

2 Likes

Lezgoo! Jau tik drīz.
Tagad jau gandrīz katru mēnesi ieplānots kāds koncerts :smile: