Mentālās veselības palīdzība, antidepresanti un erekcijas pumji

Vispār sāka parādīties pētījumi, ka dažu antidepresantu lietošana bērnībā var ļoti negatīvi šo visu ietekmēt pat kad tos jau sen nelieto

1 Like

O, par šo tieši vakar FB komentāros uzpeldēja traka tēma: permanent genital anesthesia from SSRIs - Google Suche

1 Like

Un tagad es kkā vairs diži neesmu ieinteresēts tikt diagnosticēts ar PDD un uzsēsties uz šitiem.

Edit: huh, apparently PDD has multiple definitions…

Diez vai tev obligāti būtu uz tiem jāsēžas. Es gan zinu vienu čali, kurš ir masīvs fans medikamentiem. Saka, ka ar tiem ir stipri labāk nekā bez.

Diemžēl tas ir ļoti subjektīvi; vienam labi, otram sliktāk, trešajam kāds aspekts uzlabojas, kāds cits pasliktinās, vai vispār kkādi blakus efekti parādās.

Ja man būtu gana sūdīgi, es mēģinātu un tad jau skatītos kas būs. Yolo. Es gan biju pārāk sīks lai vairs atcerētos kā tas ir sēdēt uz medikamentiem. Māte ātri sabijās un izmeta visas tabletes, jo es sāku uzvesties pilnīgi savādāk nekā parasti. :D

Nu tāpēc es arī neesmu tik ieinteresēts iet kko diagnosticēt, jo pagaidām vnk paciešu, nav mirstamā kaite. YOLO gan ir sūdīga attieksme - ja tev sanāks tāds permanent genital anesthesia, tad tu varēsi teikt YOLO cik uziet, bet tas ir permanent un vsjo.

Nē, tur var uzstādīt pumpīti ar kuru tu varēsi uzpumpēt sev erekciju, pat ja neko nejūti. Faktiski tādējādi tu kļūsti par kiborgu - seksa kiborgu.

Lol, in the end tu neko nejuti anyway so… what point.

1 Like

Aizej uz psihoterapiju, viņi pat diagnozes neliek, bet palīdz. LU psiholoģijas fakultātē var ier bezmaksas, bet ilgi gaidīt, citur nezinu, bet gan jau var atrast kko ne pārāk dārgu

Kad man vienā priekšmetā par šo stāstīja, es vispār nesapratu jēgu

Estētiksais baudījums. :D

Bet vai tādā gadījumā tu neesi izmēģinājuma trusītis topošajiem psihologiem?

Man tā ar lu optometriķiem izgāja

Esi, bet nu zobus taču arī daudzi pie studentiem ārstē

To be fair, latvijā mental health services visp nav tie labākie so might as well.

Manuprāt labāk tā, nekā nekā. Un man arī bija pozitīva pieredze tur, bet tas arī nebija manā sūdīgākā periodā

1 Like

Nu man par šo vsp nav viedoklis, neesmu nekad jutis vajadzību pēc viņiem. Pats vienmēr esmu izķepurojies

1 Like

Mental health jam neko spožu pa Latviju neesmu dzirdejis, un nav ko teikt ar.

Nu to sauc pa sintomu arstešanu nevis saknes arstēšanu. Parasti vajag velkāda viedokli, lai saprastu kas nava īsti.

3 Likes

Kaut kā tēma pārgāja no “Kā atrast otru pusīti?” uz “Kā diagnosticēt un ārstēt depresiju?”. ^^;