Mentālās veselības palīdzība, antidepresanti un erekcijas pumji

Rīt, kad būšu pie samaņas vai kāds cits @moderators pārcels jaunā tēmā, jo šis tiešām atgāja no tēmas nosaukumu un apraksta.

1 Like

Teorētiski pats arī vari, bet būs ilgāk un grūtāk. Ja vainosi citus, dzīvi un savu veiksmi, vispār var palikt bez progresa.

Akd tas nosaukums

Tev bija gana daudz laika, lai pašam pārceltu tos ierakstus. :stuck_out_tongue_winking_eye:

Atvaino, es esmu haosa partijā…

Citu vainošana ir nepieciešama atveseļošanas fāze, protams var tajā iestrēgt (kā arī jebkurā), bet bez tās nevar

Ja? Oh dear. Es vainoju tikai sevi parasti

Pārāk daudz uz sevis ņem) Tev nav kontroles par visu, kas notiek, un citiem cilvēkiem arī ir izvēle darīt kko vai nedarīt. Dzīve ir sarežģīta

Ja pie visa ir vainīgi citi cilvēki, tu sevi novieto ļoti bezpalīdzīgā pozīcijā.

A kurš teica, ka pie visa?

Man likās, ka es. :upside_down_face:

Es nenoliegšu to, ka virsraksts visnotaļ liktenīgs, citiem pie depresijas tur pudele, citiem balts pulverītis, bet citiem erekcijas pumpji… bet ziniet, viens solis un gatavs, atpakaļ ceļa nebūs vairs. Un gribēsiet vien vairāk pumpēt un ar laiku pārriesiet pie putekļusūcēja, bet tur pārsūkt kā neko darīt, atpumpēt būs sarežģīti, jo katra sekunde no svara. Diemžēl vairums gadījumu beidzas bēdīgi…

Bet ja nopienti:
Runājot par mentālao veselību, ok neesmu eksperts, izņemot taburetes, bet no pieredzes varu teikt, ja esi nolēmis pie tā strādāt un uzlabot:

Ļoti daudzi speciālisti tagad pieņem online, un vismaz kā prakse un dažas liecības rāda, cilvēki šādā veidā pat ir atvērtāki,. jo atrodas savā drošības zonā, mājās, dārzā vai tur kur viņiem ērti.

• pie ģimenes ārsta var dabūt nosūtījumu pie speciālista, valts apmaksātie 10 seansi, standartā tie ir pa 1h, nereti arī apdrošināšanas, kā kura, kaut ko sedz, man personīgi tie ir 2x35 eur

• pasaki.lv - online platforma ar visiem ārstiem, tu atzīmē problēmas un tev tiek piemeklēts atbilstošākais speciālists, protams arī vari no saraksta pats šķirstīt cauri. Maksa 50eur par seansu, ja vēlies čeku, tad noteikti maksā caur banku pa tiešo, lai pie rekvizītiem var ierakstīt savu pers kodu, it kā platformā var ieraktīt, tad pie maksājuma mērķa jābūt, bet kaut kā tas neiet, principā viņi paši uzsver, ja vajag pers kodu, tad maksājumu veiciet caur banku, nevis platformu.
    Manā gadījumā vismaz veiksmīgi, kaut kādu saikne sanāca, tāpēc pa savam gāja viegli… pašlaik pārtraucu, dažādu aspektu vadīts, bet noteikti turpināšu. Pa lielam visi ārsti rekomendē 10 seansus, lai būtui veiskmīgs kaut cik rezultāts, vismaz startam, man laikam pa lielam ap 4 tik aizgāja lietas uz priekšu…

• dienasgrāmatas - saucat kā gribat, diezgana noderīga lieta un palīdz tiešām izvērtēt un pārskatīt notikumus. Nav obligāti pa dienām kaut ko rakstīt, es piemēram biju sācis rakstīt sci-fi stāstu, kura ietvaros, es atstāstu savu bērnības stāstu burtiski un sasodīts, cik daudz lietas uzpeldēja, par kurām nezināju, jeb drīzāk aizmirsu, un tas ļoti konvertēja un izmainīja daudzus aspektus un skatījumus, ka pat sapratu no kurienes man izriet tās vai citas problēmas

Nu a pumpis - neviens nepalīdzēs, pat ne putekļusūcējs :D, ja tev ir psiho/emocionālās problēmas, uzmetiet psihosomātiku pa virsu, vēl kaut ko kas var negatīvi ietekmēt un vuala. Un pumpji ilgtermiņā nodara gigantisku kaitējumu. Fan fakts - dzimum draugu var salauzt, ne gluži kā roku vai kāju, bet pēc savas dabas tas ir kā sastiepums, tomēr pēc kautējuma kā lūzums. Un ļoti nepatīkams un ilgi ārstējams. Ļoti ilgi. Pašā sākumā par bēdīgām beigām - tas var notikt, un pat noraut… good luck. ;D

Traktāts pabeigts. ;)

1 Like

Tas ja dzīvo viens vb))

Šīs tiešām var būt ļoti labs veids sakārtot domas. Es rakstot pēdējo komiksu atkodu ģimenes dinamiku, kas beidzot ļāva izdarīt nākamo soli attīstībā

Tas ja dzīvo viens vb))
Vienkārši iesedies mašinā aizslēdz un runā, diezgan vienkārši.

Pa lielam, katram ir savs privātais stūrītis.
Sliktajā variantā ieslēdzies vanna/tualetē :slight_smile:
Es piemēram ņēmu tad, kad neviena nebija mājās un viss.

Ja pat mājās ir, vnk palūdz izziet ārā un nenākt izstabā kādu laiku. Tāpēc pa lielam šajā jautājumā problēmas vispār neredzu. Bet nu katram savs…

1 Like