Šeltijs Haiko.
ne ko jau sev mājdzīvnieku harēms. Kā tev pietiek visiem uzmanības?!
Omg tev ir meinkūns!!!
Tev ir vairāki meinkūni!!!
Viss es brauc ciemos
Jā.
Sorry, I don’t have banana for scale, bet ir burma for scale
Yoko ir meitene, tāpēc nav ļoti liela, bet tāpat ir lielāka par vidusmēra kaķi.
Pietiek, pietiek. Es jau nedzīvoju viena.
kaķis gandrīz par suni lielāks ;D
the DAWG
Man vienmēr bijuši daudzi un dažādi mājdzīvnieki.
Piemēram, kad man bija 5 gadi, mums ģimenē bija tikai viens mājdzīvnieks - kaķis, bet es ļoti gribēju suni, mamma neļāva, tāpēc es vēl turēju (dzīvoklī, suņa vietā) tādus mājdzīvniekus kā - laukos noķertu peli, sliekas burkā un skudru koloniju krējuma traukā (plastmasas)…
Sīcis tika pie negaidīta lakatiņa. Arī šim pēc laika sagaidu ka tiks sagrauzta tieši sprādze, laikam tā plastmasa izteikti garšīga.
riepa
Nekad neprasiet vīrietim viņa algu, sievietei viņas vecumu, un papagaiļa saimniekam kāda izskatās monitora otra puse
Man vairāk interesē cik bieži šie figūriņas apgāž
Ne pārāk, no figūriņām viņiem bail. Viņi labāk mīl grauzt grāmatas
Piemīlīgi!
Kā vārdā? Un, vai patīk runāties/dziedāt vai varbūt lamāties?
Cik mīlīgas korellas
Gluži kā velniņš un eņģelītis, kas sēž uz pleca un uz nekrietnībām mēģina pierunāt, tikai online versija xD
Pelēkais ir Tintins, dzeltenais Alfonss, bet viņa patiesībā ir sieviete, Depo man sameloja.
Puika dzied nepārtraukti, tik viņam ar atmiņu laikam švaki jo tās dziesmas kaut kā samudžinās kopā. Totoro dziesmiņu viņš pa 7 gadiem vēl arvien kārtīgi nav iemācījies. Korellām mātītes nedzied, tāpēc Alfonss tikai bļauj vai ķērc. Uz runāšanu viņi nav pārāk naski, ļoti reti pa kādam vārdam mēģina atdarināt, bet tas parasti ir tikai vienu reizi.
Tieši tā, ja es kādreiz pasaku kaut ko mega rupju, tā neesmu es- tie ir putni