Mani, Tavi zvēriņi!

My personal fav is: main character syndrome. Pasaulei sen jau vienalga, nebūsi naba. Citi arī eksistē.

2 Likes

or how they say -im the alpha :D :D :D

2 Likes

That just means they have low penetration powers yet are mode damaging…

Radiācijas joks

2 Likes

Šo saprotu. Rados, manai māsīcai bija pirmajai bebis, tad sekoja mans brālis un tagad arī brālēnam ir bērns. No radu gabaliem esmu palicis beidzamais - uuun ticu, ka drīz to sāks minēt radi ar. Esmu viņiem, protams, vairākas reizes par šo minējis (un it kā respektē), bet paslīd sakāmais. Esmu nedaudz apdedzis ar dāmām, ar kurām tikos, tādēļ tagad visam pieeju ar savu skepsi.

3 Likes

moš ar kungiem tā neapdedzināsies :smirk:

9 Likes

Ugh, nebūs man, nu gan :rofl::rofl:

1 Like

Man ģimenē brālis aprecējās, uztaisīja bērnu. Nesen māsa aprecējās un arī ir gaidībās. Palieku es. :D Es jau brālim teicu, ka viņa dēlam būs jāturpina mana uzvārda dzimta, savādāk tas viss beigsies ar mani. :D

1 Like

TL;DR - vairums šajā forumā forever alone and childless :smiley:

2 Likes

The discernment is if voluntarily or not.

2 Likes

Well, I have barely ever barely looked, and stopped like 8 years ago. CBA.

How can there be discernment if world is in fear.

1 Like

Šajās lietās tik nevajag aizmirst, ka visās iepriekšējās pieredzēs tu biji šo attiecību kopsaucējs. xD Varbūt tik jāpamaina kaut kas pieejā un viss būs bumbās.

Tehniski statistika nekad nav ievākta. :stuck_out_tongue:

3 Likes

Observation.

Kad tas, ka bilde ir izplūdusi padara to vēl uzjautrinošāku

12 Likes

Kaķumētras pohas runcim?

1 Like

nea, mēģina atgūt elpu pēc ilgas dauzīšanās.

2 Likes

Padalīšos ar savu mājdzīvnieku bildēm. Jau iepriekš atvainojos, ka tik daudz bildes/posti, bet es nevarēju mazāk, sorry :pleading_face:

Mani grūti saskatāmie mājdzīvnieki - Amano garneles (laikam 6 - 8) un Neritina Pulligera gliemezis.

My 2 housemates (not my pets) - meinkūns Yoko un burma Ārčijs.

9 Likes

7 Likes

Meinkūns Luculia Lumi

8 Likes

Woooow! Meinkūni jau skaitās vieni no lielākajiem kaķiem! Cik Yoko ir liels? Banana for scale nepieciešams :smiley:

3 Likes