Mani, Tavi zvēriņi!

Bijām uz Rakšiem, pabarojām zvēriņus, ar lemuru izkāvos par manām brillēm xD

11 Likes

9 Likes

image
Spooky second face.

2 Likes

13 Likes

Season 5 Nbc GIF by The Office

I’m good at pattern recognition.

4 Likes
5 Likes

Pinkija,2024

11 Likes

Esmu okupēts

10 Likes

It is what it is. So long, it’s been a good ride.

2 Likes

Prieks bija pazīt, tiekamies pēc 50 gadiem ;D

2 Likes

my guess: smilšu pele, dēļ tās astes.

1 Like

Ne to cilvēku quotoji :smiley:

Atnàca bilde no ziemīšiem. Neilgi pēc garās katoliciskās smadzeņu skalošanas mani mierināja baznīcas kaķene Pele

Vecmāte apgalvoja, ka viņai 18 gadu.

7 Likes

oof šis jau izklausās kā man katru reizi mēģina iestāstīt ka man laiks būtu to settle down and have a kid or two which for me is like no thank you un tad mēģina man skalot smadzenes ka man būšot vientuļa dzīve un nomiršu viena …:D :D

2 Likes

Tur nav jēgas, viņiem tik viena ideloģija: to serve, not to be served. Tas nozimē nedomā pa sevi, bet gan lai citiem labi. Tas musdienās reali neiespejami un nācis no vecās pasaules. Jebkura gadijumā pat ja klausītu, viņi atrastu ko citu. Tāda cilvēka daba ir.

2 Likes

Šajā ziņā man baigi paveicies ka mazbērni ir pēdējā lieta ko vecāki grib

1 Like

Diemžēl tur nav tikai vecāku viedoklis iekļauts

Man katros ziemassvētkos mēģina iebāzt dievmaizīti. Šogad pat skaitīja tēvreizi pie galda, kkā neatceros, vai citus gadu bija vai nē. Ugh.
Par mazbērniem arī kaut kad kaut ko pukstēja, bet tas nebija svētkos. Es jau labprāt, bet ej nu atrodi normālu sievieti mūsdienās. Un pašam arī savas veselības problēmas, ar kurām gribētos vispirms tikt galā.

ja godīgi es to pašu varētu teikt par čaļiem arī. Jo nu klausoties apkārt tās sūdzības un pašu piedzīvojumus liekas ,ka vienkārši nekā normāli neatradīšu un netaisos settle down tikai tapēc,ka sabiedrība tā grib no manis un lai daudzus gadus dzīvotu kā ellē. Plus ja godīgi man ir dzīvesveids kuram man godīgi nebūtu pat laika pievērsties attiecībām so maybe someday bet tas totāli nav number one priority right now for me
bet par sevi arī saprotu.Pašai ir lietas ko gribu salikt pa plauktiņiem jo negribu sev čakarēt dzīvi un vēl kāda cita izbojāt tā teikt paraut līdzi sev.

1 Like

Yeah, esmu daudz par daudz cringe večus lasījis/dzirdējis. Liekas, ka pārsvarā gan jaunākus, kuri iespaidojas no dažiem skaļiem vecākiem dalbajobiem un tad aiziet downward spiral across generations.
Common sense not so common, lack of logical thinking, emotions flying sky-high, all that good stuff.

1 Like