Tad redz no kurienes tas niks radies!
O jā. Man dažus mēnešus bija jātur dzīvoklī radu papagaiļi un tā bija problēma. Es it kā klāju tiem avīzi, bet šie tā pat atrada veidu kā trāpīt nenoklātā zonā vai pagrauzt kādu tapeti. :D Tiem vislabāk patika sēdēt uz aizskaru stangas - mūsu attiecībās nebija monitora kas saglabātu intrigu. Vienīgi citreiz kaut kas samisējās un kāds no tiem nokrita lejā uz palodzes un tad sākās milzīga brēka, jo tas iesprūda starp aizskaru un logu.
Man šie papagaiļi atgādina šo meldiņu, kuru dzirdēju vienu izpildam:
Zini ko? Man mājās ir tāds pats mazais blēdis, un viņš visu laiku ir pilns enerģijas! Arī es gribēju kādu mīļu radību no patversme paņemt. Tas ir superīgi, jo tur dzīvnieciņi gaida savus jaunos draugus, bet pašlaik mana diena sākas ar to, ka virtuvē vienmēr kāds ir izmetis uz grīdas visu, kas vien bija pieliekamo skapī. Tu arī kādreiz esi pamodies un domājis: “Kāpēc atkal tā?”. Bet nu, kas ir dzīve bez mazām blēņām, vai ne?
Laiks pieliekajiem uzstādīt slēdzenes
“lights are on but nobody’s home” ah stare
Viņas majistàte es tev seju nograuzīšu ja daudz uzmāksies Prinča.
Lab, nav tik ļauna, bet minka ar raksturu
Lote ar Cibu
Džefrijs
Visi izglābti, Lote no stulbās patversmes kur viņu gribēja eitanazēt
Ciba no savvaļas kaķu kolonijas vasarnīcā
Džefrijs aukstā ziemā parādijās pagalmā Rīgā un brēca, savācām no aukstuma bet meklējām viņam saimniekus, beigās pievācām
Kura ir tā?, vnk man likās ka Latvijā piekopj no kill izņemot pavisam švakus gadījumus, kad nav variantu. Acs gadījumā zinu, ka tur mēdz būt ļoti smagi…
Lote ar to vienu actiņu? Tā otra actņa nu tāda stikla lodīte
Candera. Vismaz tā bija toreiz. Jap tā ir lotiņa, viņai bija abās acīs glaukoma, vienu jau izoperēja jo palika pavisam slikti. Šai acij jāpilina zāles 3x dienā
Esmu uz Candera patversmi nesis ārstēties. Neko sliktu nevaru teikt, protms viņi ir diezgan ierobežoti tehniski. Nejaukt ar klīniku. Tās ir divas dažādas iestādes. Nezinu, kā tur sadarbojas, bet cik saprotu, lkm tehnsiki viņi to nevar, jo pat pamata analīzes viņi sūta uz Gulbja lab.
Bet klīnika arī lieliska, runājot attiecīgi par konkrētiem dakteriem, iespējams nāksies aizdomāties par kredīta ņemšanu, bet vislabākie savā arodā.
Tas dobjais koks ir foršs interjera objekts.
Otrā tēmā iedomājos ka neesmu īsti parādījusi savu lolojumdzīvnieku. Šī ir Amata, viņai ir 19 gadi, kas nozīmē, ka viņa var legāli dzert, braukt un iet armijā. Viņas meitas un mazmeitas sastopamas pa visu Latviju.
Viņa (pēc savas izvēles, viņa izlauzās no kūts un pārlēca pār žogu) visu gadu dzīvo ārā pie gaļas govīm, tāpēc pašlaik nav pārāk smuka, jo viņai mainās spalva un iet nost ziemas kažoks. Ja paskatās uz viņas ragiem var redzēt augšanas gredzenus kā uz koka.
Pirms pāris gadiem, pēc sava pēdējā pārsteiguma teļa ar gaļas bulli, viņai bija iemeties anaerobais mastīts, kas viņu gandrīz nobeidza, izmaksāja man trīsciparu skaitli un divus mēnešus tīru strutu slaukšanas. Viņas tesmenis vairs nav lietojams, tāpēc es ļoti, ļoti ceru, ka viņa tiešām vairs nevar palikt grūsna.
Iedomājos viņu ielikt jo neviens te gan jau tik vecu govi nav redzējis

Es nemaz nebiju iedomājies, ka govis arī maina ziemas/vasaras kažoku.
Jā, viņas vasarā ir pilnīgi gludas un ziemā pūkainas. Nu izņemot atsevišķas šķirnes, piemēram, Hailandes un Galovejas, kas visu gadu ir kā spalvu kušķis
Tā viņš i, kad visi tavi draugi ir ielikti paralēlajā klasē