vispÄr nezinu, moÅ” var, jÄnotestÄ. es viÅus kÄ parastus flomÄsterus skicÄm izmantoju
gives Sally- nightmare before christmas vibes :D :D
JÄ, tas nebija speciÄli, vnk likÄs ka zilganpelÄka Äda ies labÄk kopÄ nekÄ zaļgana.
Thatās looks so f-ing cool
Thank you!! Es viÅai iedevu tik daudz zvÄ«Åu/spalvu/ sÄÅu, ka jau sÄku baidÄ«ties ka nepaspÄÅ”u pabeigt
Es nenocietos un papÄtiju otrÄs nedÄļas sarakstu, man ir jau baigi krutÄ ideja tÄlu duetam, es gan nezinu vai bÅ«s Åuga Å”os zÄ«mÄt
Å”oreiz tu zÄ«mÄsi duetu ja,? kamÄr es vienu tik Å”oreiz noskatÄ«jos :D :D
katrs atseviŔķi bÅ«tu pÄrÄ kliÅ”ejiski imo, pa vienu sÄni ir baigi maz info, tÄpÄc tÄls tebÅ«s tik dziļs, pa otru ir ļoti daudz info, un ir ļoti daudz gijinka uztaisÄ«tas, un visas tikpat edgy kÄ es plÄnoju. bet kopumÄ varÄtu strÄdÄt ok
vari lÅ«dzu viÅu noÅemt
vÄl visi nav savu pirmo nedÄļu sametuÅ”i
uzgaidi biŔķi un neskrien notikumiem pa priekŔu
oke, vnk nodomÄju par cik tÄ nav diži slÄpta informÄcija, visu mÄneÅ”u promtus var apskatÄ«ties jau tagad
man vnk patÄ«k organizÄti un pÄrskatÄmi
tÄ lai viss ir secÄ«gi
un kÄ jau teici pats visiem viss ir apskatams paÅ”iem ja ir tÄda vÄlme
SavÄjÄs sÄnes arÄ« pabeidzu. No sÄkuma biju domÄjusi kaut ko citu zimÄt bet sapratu kad beigÄs to nevarÄÅ”u uzzÄ«mÄt. TÄpÄc uzzÄ«mÄju Å”o. NeiznÄca kÄ gribÄjÄs bet bija par vÄlu kaut ko pÄrzÄ«mÄt. Not that proud of it but it is what it is.
omfg tie mazie enoki
RunÄjot par enoki, es ilgi domÄju, kÄ Å”ie vsp savvaÄ¼Ä izskatÄs, vai tieÅ”Äm tik blÄ«vi viÅi arÄ« aug⦠IzrÄdÄs savvaļas enoki ir vizuÄli lÄ«dzÄ«gi celmenÄm, un vispÄr neatgÄdina cilvÄku audzÄtÄs sÄnes