š“Šš“‹¼š“Šš“‹¼š“Š Mākslinieku IkmēneÅ”a izaicinājums šŸ„ Sēņu mēnesis(01.02-28.02) š“Šš“‹¼š“Šš“‹¼š“Š

vispār nezinu, moÅ” var, jānotestē. es viņus kā parastus flomāsterus skicēm izmantoju

1 Like

I’m done

10 Likes

gives Sally- nightmare before christmas vibes :D :D

Jā, tas nebija speciāli, vnk likās ka zilganpelēka āda ies labāk kopā nekā zaļgana.

Pie fona es jau galīgi padevos, bet te nu ir meža vista

12 Likes

That’s looks so f-ing cool

1 Like

Thank you!! Es viņai iedevu tik daudz zvīņu/spalvu/ sēņu, ka jau sāku baidÄ«ties ka nepaspēŔu pabeigt :sweat_smile:

1 Like

Bija daudz ideju, bet maz laika, tad nu uzmetu krāsu labākajiem konceptiņiem

10 Likes

Es nenocietos un papētiju otrās nedēļas sarakstu, man ir jau baigi krutā ideja tēlu duetam, es gan nezinu vai bÅ«s ņuga Å”os zÄ«mēt

Å”oreiz tu zÄ«mēsi duetu ja,? kamēr es vienu tik Å”oreiz noskatÄ«jos :D :D

katrs atseviŔķi bÅ«tu pārā kliÅ”ejiski imo, pa vienu sēni ir baigi maz info, tāpēc tēls tebÅ«s tik dziļs, pa otru ir ļoti daudz info, un ir ļoti daudz gijinka uztaisÄ«tas, un visas tikpat edgy kā es plānoju. bet kopumā varētu strādāt ok

vari lūdzu viņu noņemt
vēl visi nav savu pirmo nedēļu sametuÅ”i
uzgaidi biŔķi un neskrien notikumiem pa priekŔu

oke, vnk nodomāju par cik tā nav diži slēpta informācija, visu mēneÅ”u promtus var apskatÄ«ties jau tagad :sweat_smile:

man vnk patīk organizēti un pārskatāmi
tā lai viss ir secīgi
un kā jau teici pats visiem viss ir apskatams paÅ”iem ja ir tāda vēlme

2 Likes

visiem tik forŔi darbi! :kawaii_potato:

te arī manējais:

7 Likes

Savējās sēnes arÄ« pabeidzu. No sākuma biju domājusi kaut ko citu zimēt bet sapratu kad beigās to nevarēŔu uzzÄ«mēt. Tāpēc uzzÄ«mēju Å”o. Neiznāca kā gribējās bet bija par vēlu kaut ko pārzÄ«mēt. Not that proud of it but it is what it is.

10 Likes

biŔķi aptrÅ«kās laika bet here you go pirmās nedēļas darbs

8 Likes

Tad nu varam arī oficiāli sākt otro nedēļu

2 Likes

omfg tie mazie enoki :joy_cat:

Runājot par enoki, es ilgi domāju, kā Å”ie vsp savvaļā izskatās, vai tieŔām tik blÄ«vi viņi arÄ« aug… Izrādās savvaļas enoki ir vizuāli lÄ«dzÄ«gi celmenēm, un vispār neatgādina cilvēku audzētās sēnes