Mans radÄ«jums pagaidÄm vairÄk atgÄdina kÄpostu so Iām gonna be here for a loooong time
end of day 2
pÄc @WizardsWild ieteikuma mÄÄ£inÄju vairs neieiet tik smalkÄs detaļÄs zÄ«mÄjot skici un Å”oreiz vairÄk fokusÄjos krÄsojot
man patÄ«k ka ir divas tik absolÅ«ti dažÄdas checken of the woods interpretÄcijas
Nu ja, detaļas vienmÄr var pielikt arÄ« pÄcÄk :D
KÄdas ir sajÅ«tas? KurÅ” piegÄjiens nÄk dabiskÄk?
vai ne es ar tÄ sapratu,ka ja paliks laiks vienmÄr jau pie smalkumiem var piestrÄdÄt
biŔķi grÅ«tÄk sevi pielauz jo pamanu sevi ,ka lienu detaļÄs kuras var iztikt xD
Å is noteikti ir ;abÄks jo ir bijuÅ”as reizes,ka uzzÄ«mÄju smalku detaļu ,samazinu attÄlu un nemaz neko neredzu no tÄ un saprotu ,ka jÄgas nebija :D :D
Mani atkal vÄjÄ mana vecÄ liksta, es nevaru vienu un to paÅ”u seju uzzÄ«mÄt divreiz. Like visas detaļas ir tÄz paÅ”as, bet velns izskatÄs kÄ cits cilvÄks
Izspiedu mazu kretÄ«vu dzirkstelÄ«ti atceroties vienu no savie āaÅ”iÅiemā
un iedomÄjos traÄ£ikomiski papildinÄt situÄciju balstoties uz tinteÅu dzÄ«ves ciklu
Tas ir milzÄ«gs monozobs vai izbÄzta mÄle XD
you pick
@xHorrorGirlx dabÅ«ju forÅ”os flomÄsterus pa 13 eiro, nu tagad ready visiem zÄ«mÄÅ”anas izaicinÄjumiem ;D
oo super cant wait to see :3
vakar vairÄk vai mazÄk piebeidzu darbu pie kleitas (lai gan pusi iepriekÅ”ejos layerus izdzÄsu un sÄku pa jaunam ;D )un pÄrvirzÄ«jos pie otras sÄnes drÄbÄm :D :D
Tie ir tie, kurus var ar Å«deni pludinÄt, vai es jaucu ar citiem?