š“Šš“‹¼š“Šš“‹¼š“Š Mākslinieku IkmēneÅ”a izaicinājums šŸ„ Sēņu mēnesis(01.02-28.02) š“Šš“‹¼š“Šš“‹¼š“Š

Mans radÄ«jums pagaidām vairāk atgādina kāpostu so Iā€™m gonna be here for a loooong time :joy:

12 Likes

mana skice

7 Likes

mana skice so far:

wrinkled peach mushroom:

8 Likes

Šitā ir pie mums arī sastopama btw

3 Likes

end of day 2
pēc @WizardsWild ieteikuma mēģināju vairs neieiet tik smalkās detaļās zÄ«mējot skici un Å”oreiz vairāk fokusējos krāsojot

7 Likes

man patīk ka ir divas tik absolūti dažādas checken of the woods interpretācijas

1 Like

Nu ja, detaļas vienmēr var pielikt arī pēcāk :D

Kādas ir sajūtas? KurŔ piegājiens nāk dabiskāk?

vai ne es ar tā sapratu,ka ja paliks laiks vienmēr jau pie smalkumiem var piestrādāt
biŔķi grūtāk sevi pielauz jo pamanu sevi ,ka lienu detaļās kuras var iztikt xD
Å is noteikti ir ;abāks jo ir bijuÅ”as reizes,ka uzzÄ«mēju smalku detaļu ,samazinu attēlu un nemaz neko neredzu no tā un saprotu ,ka jēgas nebija :D :D

1 Like

Mani atkal vājā mana vecā liksta, es nevaru vienu un to paÅ”u seju uzzÄ«mēt divreiz. Like visas detaļas ir tāz paÅ”as, bet velns izskatās kā cits cilvēks

Phew, lineart more or less done

7 Likes

Ar rapitogrāfu tīrzīmējums gandrīz pabeigts

5 Likes

Izspiedu mazu kretÄ«vu dzirkstelÄ«ti atceroties vienu no savie ā€œaÅ”iņiemā€

un iedomājos traģikomiski papildināt situāciju balstoties uz tinteņu dzīves ciklu

8 Likes

Reaction GIF by MOODMAN

1 Like

Pēdējais update pic pirms krāsoÅ”anas.

5 Likes

Tas ir milzīgs monozobs vai izbāzta mēle XD

1 Like

you pick :wink:

@xHorrorGirlx dabÅ«ju forÅ”os flomāsterus pa 13 eiro, nu tagad ready visiem zÄ«mÄ“Å”anas izaicinājumiem ;D

5 Likes

oo super cant wait to see :3

vakar vairāk vai mazāk piebeidzu darbu pie kleitas (lai gan pusi iepriekÅ”ejos layerus izdzēsu un sāku pa jaunam ;D )un pārvirzÄ«jos pie otras sēnes drēbēm :D :D

4 Likes

Tie ir tie, kurus var ar ūdeni pludināt, vai es jaucu ar citiem?