𓇼t˙༄ Mākslinieku IkmēneÅ”a izaicinājums 🌊 Mermay, jeb nāru maijs ༄˙t𓇼

:ocean: Sveiciens visiem! :mermaid:
Par cik @xHorrorGirlx ir citos darbos, bet man gribas zÄ«mēt, tad ar viņas atļauju uztaisu jauno mākslinieku ikmēneÅ”a izaicinājumu - Mermay!

Kā jau pēc nosaukuma noprotams, Ŕī mēneÅ”a tēma ir sirēnas jeb nāras - jÅ«ras radÄ«bas, kas sevÄ« apvieno mitoloÄ£iju, skaistumu un brÄ«numainu maÄ£iju

Maijs jau kādu brÄ«di rit, bet tas nekādā ziņā netraucē mums pievienoties Ŕī mēneÅ”a radoÅ”ajam izaicinājumam! :art::sparkles:

Izaicinājuma autors ir animators Tom Bancroft, un tas norisinās jau kopÅ” 2016. gada. TÅ«kstoÅ”iem mākslinieku katru gadu piedalās, veidojot gan klasiskas nāras, gan visādas citas - nāras ar bruņām, burvju spēkiem vai pat zombiju stilu.
Iedvesmai vari apskatīt darbus Instagramā vai Pinterestā, meklējot tēmturus: #MerMay vai #MerMay2025

Te arī ofiŔal instagram:

:merman: Kopsavilkums un noteikumi:

:trident: Vari zÄ«mēt vienu nāru, kuru jāieliek Å”eit lÄ«dz 31.maijam, vai arÄ« piedalies oficiālajā challenge un zÄ«mē pēc tēmu saraksta (sk.zemāk).
:shell: Ja vēlies izmantot oficiālo tēmu sarakstu un zīmēt 31 zīmējumu, vari piedalīties arī viņu konkursā, kur var laimēt datoru: https://www.mermay.com/contest
:art: Nekas nav obligāts - dari, kā paÅ”am patÄ«k. Galvenais ir izpausties un izklaidēties!

Ŕis tas iedvesmai:

Tā kā - gatavojam zīmuļus, krāsas un digitālās otas, un lai sākas sirēnu sezona! :ocean::mermaid:
Ja kādam rodas jautājumi vai gribas padalīties ar idejām - droŔi raksti tepat.

9 Likes

Mana mīļākā nāriņa

4 Likes

Reversā nāriņa skaitās?

UzzÄ«mēŔu arÄ« non-shitpost no listes, es jau redzu vairākus ko bÅ«tu jautri zÄ«mēt :blush:

7 Likes

uff agrāk mācēju labi zÄ«mēt bet vairākus gadus neesmu zÄ«mejusi, tgd varu tikai doodles >.< vai ar ai ^.^; bet dabuju drawing tablet ar ko mācīŔos no jauna zÄ«mēt, Å”is ir exciting topiks, cant wait to see yalls mermaids X3

Man paÅ”am jau lēnām sāk ideja veidoties, ir savākta reference, un ir skices. Iespējams pat divus promts sanāks iekļaut, tikai ar atpakaļ ejoÅ”u datumu XD

dis one da best ;DD

cant wait to see yours too!

man ar plānos iekļaut kaut ko :ok_hand: