𓇼t˙༄ Mākslinieku IkmēneÅ”a izaicinājums 🌊 Mermay, jeb nāru maijs ༄˙t𓇼

Pag man jāzīmē visas 31 tēmas lai piedalītos konkursā? goddamn

Nav nav, bet tas uzlabo tavus odds kko vinnet

1 Like

Pag ko vinnēt?? Es neatceros ka mēs balvu piesolītu jeb tu to no savas kabatas taisies apmaksāt xD

ir oficiāls konkurss. Ar balvām n stuff

takā bija robotu martam :sweat_smile:

3 Likes

un var vinnēt datoru

2 Likes

opa soz kaut ka biju palaidusi garam lmao xD

2 Likes

no jauna jau neuzspēŔu bet varu padalÄ«ties no vecajiem darbiem for example :D :smiley:
Å”is veidots all the way back in 2014 kad vēl mācÄ«jos zÄ«mēt starp photoshopa un SAI

uz detaļām paskatoties gribas ielīst stūrī :D :D

6 Likes

atgādina tās smukās zivtiņas GailīŔi aka Siamese fighting fish ;3

3 Likes

astes ziņā varbūt a tāpēc pēc proporcijām kaut kādām sardīnēm xD xD
but thank you ^^

1 Like

Vispār baigi labā ideja zvīņas aizlaist lÄ«dz augÅ”ai kā vakarkleitu parastā bikini vietā :thinking:

3 Likes

Nu sardinēm stabili nav tik crazy astes, tur kaut kādas koraļļu rifu zivis stabili ir

2 Likes

Å itas skaitās ā€œgana pabeigtsā€ :joy: Kāds sātans mani dzina zÄ«mēt kaut ko ar tik daudzām sÄ«kām detaļām laikā kad es vairs nevaru ilgi nosēdēt?
Anyways, beached goth!

8 Likes

Katru zvīņu, joptvai XD

4 Likes

Sunken (heh) cost fallacy at it’s finest
Kad tiec līdz 1/3 astes vairs negribas dzēst nost

1 Like

Oh sheeesh whewww so pretty un tās detaļas omggg :dizzy_face::dizzy_face::dizzy_face:

Ar kādu appu tu zīmēji

1 Like

Also, manuprāt tava nāra un manējā varētu bÅ«t bērnÄ«bas draugi kas izvēlējuÅ”ies katrs pilnÄ«gi citu dzÄ«ves ceļu, un tagad kinda necieÅ” viena otru. Viena aizgāja militāro ceļu un pieredzējusi neskaitāmas kaujas, otrā joprojām mēģina saprast savu vietu zem saules.

4 Likes

Un @haachikooo nāra ir mazā māsa kas vienkārŔi mīl dzīvi :joy:

2 Likes

Clip studio paint (bijuŔais manga studio)

1 Like

rit pēdējās dienas Mermay izaicinājumam, ja vēl kāds grib kādu nāriņu vai sirēnu uzzÄ«mēt, pāris dienas palikuÅ”as! :partying_face:

nākamais mēnesis ir Pride Month, domāju, ka varētu kādu krāsainu izaicinājumu uztaisīt, varbūt @xHorrorGirlx jau kaut kas ir padomā.

1 Like

omg jasaņemās asap >~< ideja itkā jau ir bet, es vel nemāku baigi labi zÄ«mēt ar tabletu, ceru ka paspēŔu…