Pag man jÄzÄ«mÄ visas 31 tÄmas lai piedalÄ«tos konkursÄ? goddamn
Nav nav, bet tas uzlabo tavus odds kko vinnet
Pag ko vinnÄt?? Es neatceros ka mÄs balvu piesolÄ«tu jeb tu to no savas kabatas taisies apmaksÄt xD
ir oficiÄls konkurss. Ar balvÄm n stuff
takÄ bija robotu martam ![]()
opa soz kaut ka biju palaidusi garam lmao xD
no jauna jau neuzspÄÅ”u bet varu padalÄ«ties no vecajiem darbiem for example :D ![]()
Å”is veidots all the way back in 2014 kad vÄl mÄcÄ«jos zÄ«mÄt starp photoshopa un SAI
uz detaļÄm paskatoties gribas ielÄ«st stÅ«rÄ« :D :D
atgÄdina tÄs smukÄs zivtiÅas GailīŔi aka Siamese fighting fish ;3
astes ziÅÄ varbÅ«t a tÄpÄc pÄc proporcijÄm kaut kÄdÄm sardÄ«nÄm xD xD
but thank you ^^
VispÄr baigi labÄ ideja zvÄ«Åas aizlaist lÄ«dz augÅ”ai kÄ vakarkleitu parastÄ bikini vietÄ ![]()
Nu sardinÄm stabili nav tik crazy astes, tur kaut kÄdas koraļļu rifu zivis stabili ir
Å itas skaitÄs āgana pabeigtsā
KÄds sÄtans mani dzina zÄ«mÄt kaut ko ar tik daudzÄm sÄ«kÄm detaļÄm laikÄ kad es vairs nevaru ilgi nosÄdÄt?
Anyways, beached goth!
Katru zvÄ«Åu, joptvai XD
Sunken (heh) cost fallacy at itās finest
Kad tiec lÄ«dz 1/3 astes vairs negribas dzÄst nost
Oh sheeesh whewww so pretty un tÄs detaļas omggg ![]()
![]()
![]()
Ar kÄdu appu tu zÄ«mÄji
Also, manuprÄt tava nÄra un manÄjÄ varÄtu bÅ«t bÄrnÄ«bas draugi kas izvÄlÄjuÅ”ies katrs pilnÄ«gi citu dzÄ«ves ceļu, un tagad kinda necieÅ” viena otru. Viena aizgÄja militÄro ceļu un pieredzÄjusi neskaitÄmas kaujas, otrÄ joprojÄm mÄÄ£ina saprast savu vietu zem saules.
Un @haachikooo nÄra ir mazÄ mÄsa kas vienkÄrÅ”i mÄ«l dzÄ«vi ![]()
Clip studio paint (bijuŔais manga studio)
rit pÄdÄjÄs dienas Mermay izaicinÄjumam, ja vÄl kÄds grib kÄdu nÄriÅu vai sirÄnu uzzÄ«mÄt, pÄris dienas palikuÅ”as! ![]()
nÄkamais mÄnesis ir Pride Month, domÄju, ka varÄtu kÄdu krÄsainu izaicinÄjumu uztaisÄ«t, varbÅ«t @xHorrorGirlx jau kaut kas ir padomÄ.
omg jasaÅemÄs asap >~< ideja itkÄ jau ir bet, es vel nemÄku baigi labi zÄ«mÄt ar tabletu, ceru ka paspÄÅ”uā¦