Lietas, kas liek padomāt

It’s brain randomness.

image

3 Likes
1 Like

Yeah, I had that about a year ago, and possibly still have some remainders of that, because I still get sleepy too soon and have trouble focusing.

Man tas nogurums bija brutāls; gulēju pa 10-14h katru dienu bez izņēmumiem, piecēlos, nomodā 6-8h, un uznāk TĀDS MIEGS, vienkārši smadzenes burtiski slēdzās ārā, nenormāli grūti bija pārvarēt, neiespējami koncentrēties. 50/50 izdevās izciest, un ja izdevās, tad varēju turpināt vēl kādas 8-10h, bet vairāk principā neiespējami.

1 Like

Basically all of this sounds like me, fuck. Laikam būtu kkad jāpamēģina Pomodoro, līdz šim nav mēģināts, jo izklausās pēc rutīnas/režīma, un tādi man principā riebjas.

image

Speaking of your career being meaningful and making a difference instead of just brainless money making.

1 Like

https://buzzedison.medium.com/inversion-the-crucial-thinking-skill-nobody-ever-taught-you-573890177c65

Everyone should read this article.

1 Like
3 Likes

Jā, šitais labs! J.B.Pētersons arī ieteica. Bērnībā mēs daudz ar šo spēlējāmies ģimenē - playing the devil’s advocate. Viens mēģina aizstāvēt pretējo un tas nostiprina otru argumentu - skolā gan par šo iekūlos nepatikšanās ne reizi vien - citiem nebija saprotams kā tu vari aizstāvēt ‘nepareizu’ viedokli joka pēc - tā ir, ka skolā nemāca - iekulies nepatikšanās ja spēlējies ar idejām ar ko ‘nedrīkst’ spēlēties.

Piemēram, is there a case for communism? Personīgi nepiekrītu un negribētu tādā dzīvot bet reiz ar to spēlējos, worse, won the argument (jo citi bērni nebija par to domājuši) - un tad biju in deep shit.

4 Likes

Man māte mēģina tā darīt…bet rezultāts ir tāds ka viņa reizēm pat sāk raudāt dēļ tā ka argumenta otra puse ir trakāka nekā gaidīja un beigās no tā visa nav baigā jēga.

2 Likes

Labakā doma, vai pie mums ir demokrātija? Jo domāju kapitalisms ar demokrātijas pazimēm tik.

Komunisms ir definīcija “Viss ir slikts, ja tu kaut kur ieliec cilvēku”

End of argument :D

5 posts were split to a new topic: Jūs plkst 11:00 sakāt labrīt vai labdien?

Skatījos griestos un domāju - ko par manu iekšējo pasauli liecina tas ka sapnis kur es nokavēju darbu jo aizgulējos ir biedējošāks par murgu kur mani sadala gabalos

1 Like

its means you good boy. Vienkārši sakot, tu atdod visu sevi.

Good advice for anyone really.

2 Likes

image
source

Skarbi.