the same reason why im not gona watch this video? its tooo looong?
Paklau, ja tu taisies nenovecot, tu taks saproti ka dikti gara dzīve priekšā. Ja viens video jau pa garu, kā tu izturēsi 100 gadus
viss ok, man būs ko darīt, būs visādi jauni appi, entertainments (jau tgd ir), games un by then es ari iemacišos veidot jaunas spēles, visu ko darīsos online un virtual realitatē. būs jauni ēdieni ( ja kas vienmer taču var ēst :D jo gan jau būs izgudrots kkadas tehnikas, pills vai injekcijas lai atrak paarstadat baribu bez aptaukošanās vai samazinatu cal food ko var est neierobezotā daudzumā, un tpc ja garlaicigi var vnk mukbangot XD) iemācīsos pelnīt naudu un par nopelnīto palīdzēšu dzīvniekiem. būs jauns fashion, kko eksperimentēšu ar lukiem. iemācīšos taisīt mūziku, iegādāšos fermas robotu kas man audzēs dārzeņus. 100 gadi man par maz, es varu mieriigi gadu nočillot vien. man kā frierenai būtu norm un tad ja paliek neizturami hibernēšos uz kādu laiku un tad cerams būs jauni laiki pienākuši bet nu nebūs laika atpūsties, ir jāglābj planēta un jādomā tālāk būs, jageimo jaunas spēles uc
TEV kā reiz šo video būtu jānoskatās.
what, kas ir shame? ufff, kas man janoskatās? nu maybe noskatīšos uff jo es nesaprotu -_-’
@xHorrorGirlx rekur AI video, bet sakarīgs.
Es ari gribu zinat bet kapeeee 7 minutes lawddd
Get over it and WATCH IT!!!
Can i get too long didnt watch version tho?? Pweeez
Whew es tomēr noskatijos bet nu tbf es nesapratu 70% anyway bruh
Viņai ir ļoti foršas dziesmas